<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-27 08:55 PM:
0 S: }+ l0 D: N# c8 W0 C3 `6 V3 y2 i: {6 \* o( |
小鳳不在家?
  Y/ Y5 F+ d0 L  O8 R! E不,我的媽來看我
我食完飯番黎啦5 ]7 j& [6 J/ a- ^: C
大家好!!hihi
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:06 PM:
5 ]$ _8 n1 N6 U- C) `
" x  ?% e( O: l不,我的媽來看我
: j  n9 p) I. f3 v6 L0 J
伯母妳好呀!
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 09:07 PM:
! ]. G7 G8 n  d4 z我食完飯番黎啦
9 c& g0 x# L7 ^; q) Y: B大家好!!hihi
- f. n5 i  j' q
好好你好
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:01 PM:; c3 O' O3 @( s3 s9 U3 C! M
拖著疲乏既身軀終於回到26fun溫暖的懷抱!
: d3 m& r' T" x- e1 Y刷..
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:06 PM:
8 z% Y7 c/ m# v, c7 m1 A7 N# Y+ D/ G
9 F  l2 o4 D$ h" L2 \( q$ v不,我的媽來看我
8 s7 l* f* B1 l- R% }代我向伯母問好
9 o8 R! R2 p" f6 p& e/ h  `. A2 K' M0 s; L' j7 e4 N
哈佬雀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 21:06:
% D& `4 l% G# r+ [3 O1 {; \" Q- T4 q% k5 \2 w7 v, }; L* A
不,我的媽來看我
  y% u! w& N3 ]2 u, j2 K你搬左出黎住?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:07 PM:
  |6 s$ E* [. T% @% Y
  s# s; M+ Z: T刷..
% i7 f% @* _0 Y. B( v# c1 g錯哂,係度唔用擦既,呢度係用~~~~~~一字記之曰~~心
Originally posted by hoho886 at 2005-6-27 21:07:/ s, b" z) j. }8 T
我食完飯番黎啦. p5 ]  s: w) B% z: E
大家好!!hihi
, G' R5 i2 N) r6 [" }6 {) Whi~hoho again x again
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。