<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by joebar at 2005-6-27 09:29 PM:  n0 u/ Z: X0 F+ K( y1 y. N/ y6 a6 r2 n
講緊d咩呀??
: W1 q7 W2 y; h/ u7 x) G% yhouse
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:28 PM:
2 Q! l. v& k! K# j3 P- C* Y4 c3 s$ ~7 N* N; _
都係咁上下
% B0 V5 [; n4 S
ok啦,我住過都可以,不過都係細D
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:29 PM:. H6 p. k3 Q$ c7 g2 b
1 B0 K* x+ A! }/ s
5 c- b1 G0 n% n# H2 W# ~5 @8 h/ A! `
both are small
Originally posted by stone86 at 2005-6-27 09:29 PM:0 p' Z% _) P! }  M

. w6 o: L6 [. e; Y' v2 E3 E: G% O
4 @( L6 x) _  V: ]* l# L5 ?3 G' e7 n6 @( X" h! Z  P
你住緊那裡嗎
% U+ |3 Q8 U: @( H% s: T2 j) J+ e. w
曾經
Originally posted by joebar at 2005-6-27 09:29 PM:: U7 M! }2 O/ i  V' B  k( F
講緊d咩呀??
5 H2 i( H1 h2 V租屋...
Originally posted by william303 at 2005-6-27 21:27:
0 H* L' R; ]3 q" q, @  N  R$ V
$ ?+ k7 x  t* S, _1 ~1 ?" `( |5 l9 r不過羅便臣道既雍景台唔錯!
# L( I0 P) b% s) P. B" u8 |嘩~港島區....
迪士尼為應付9月12日的開幕,8月安排總綵排四場,也邀請多方入內「試玩」,其中2萬張門票將接待弱勢社群,包括新來港人士、單親家庭等,將由社會福利署統籌,抽籤分配門票。
; a3 ^7 T+ y9 M6 v- s' A7 |/ l: M
唔知我地得唔得呢
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-27 09:29 PM:
& @$ C- j% K5 j' W& ]  |7 Y! C9 |& ^$ w
both are small
9 v$ ~& a) x* o) F) y4 t  i
我返而覺得個工人房細
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:29 PM:, p+ `5 T2 b. `% M
4 ^- ^( o6 e+ o# w0 F
' c" g9 W( b5 }9 `5 C+ v# K
# L. y& o% c$ Z8 k7 m' g$ o8 s# j% e; ^! v
真係威水
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-27 09:31 PM:; L  z( W6 e1 Q4 R- w4 k
# E+ S$ G  @! L% |9 n* X2 C
我返而覺得個工人房細
$ Q4 [/ R" j* Y2 R方便隊呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。