<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:19 PM:; Z2 ]- E9 O" S* \" H1 q" ?* q
# Y- w2 t/ ^% j, u
88  左仔% F; T( B+ m! w  i6 A' g
食飯食得開心
* M- |- m: S# j! C) G今晚2.00上上泥
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:: h" V$ ^! `: S+ M
好老實, 9 v- F1 o* `2 B' E4 h0 w" P
呢個topic由初期既傾心事, ...
0 q0 ?" j8 j1 `6 M6 k
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:22 PM:
5 ?( h) x; M5 \% w! g
# V4 n% w; [6 y) L8 c$ t認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
; I0 g3 J+ P: F; y2 {! _5 {你得得?! L" V) `" d8 K& v3 R
改到你個種一向簡潔既風格咩XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:
. t1 S! o, q. v0 l9 O, a* h: C4 W1 r* a% g+ Z, A) C/ L  \3 k
今晚2.00上上泥
2 s& }, Q) k5 @8 @2 Z# M好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:24 PM:8 E. E. I" @6 f2 t; J; j8 {4 T

+ V! Q0 Q( e& E8 w8 k$ U0 p1 d好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
, u! j: i  B' H& u
講波LAW~
9 j5 ^1 p9 l5 ^  V1 Z1 @9 p今晚諗住開LIVETALK
Originally posted by catbert at 2005-8-17 09:19 PM:
/ v- P; i& r" M8 M' q2 q$ Y% \$ s. Z+ ]. O. E
) {5 m, Z, ~7 w8 Y% g1 X0 Q
3朝元老蟹少!!!  ...
4 P- \- j1 S' @1 j/ M! v
% p' O4 l. k6 {3 G5 g
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=! d. b1 A; e6 A1 q8 Y) ?9 H0 E% j
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....
1 K* D- [7 v' i: y是呃不是呃3 x0 o, ?4 {+ t% T) Y
如人飲水, 冷暖自知啦
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:4 |+ R( V- E1 }& {% Z
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
  w& b, T) @7 S咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:
. r; V8 _) r7 H( o& b5 h3 c" ^9 y
! E1 c  ?1 y, ?# _: i# X( Y; }. `% {, ^- f- Q
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=( a, n$ y9 D4 h
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....1 |) R4 D5 q" A: u; c! T1 U3 p7 ~
是呃不是呃+ z& U! [" A$ [3 ]
如人飲水, 冷暖自知啦
; c/ i0 u0 c0 u$ J& z
咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
back~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。