<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 05:27 PM 17:27:
" z( h0 N* S% I' @+ ?8 C) b' `1 E" a7 X% O9 l" u8 z
不是嘛
3 z; ?4 [5 q) s* Q& J: S; e( m系啊!+ W; C* ?' L+ l1 I2 H+ E: c
因為那個Disney咯!!!
Originally posted by william303 at 05:28 PM 17:28:
' j' x+ K5 |: z" S6 e( ^
. T! i& J' K* u0 X有邊個識你立爺呀!
+ Z7 E6 N$ A: i; M
哇!!立爺都出埋啊!!0 ~  _; n+ }: W( N
唔洗呱!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:30:
. Y# Y% V6 d" g8 S9 @( A9 y8 g. E! r
我想我的酒精還沒退~~~@.@"
# |/ E/ E% w% s+ |
試下搵方法出汗啦
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:31:
5 |5 l, y' z; P5 I2 @. k1 c3 E5 {
) V4 |/ _7 d4 r4 ^% O我又要訓!
3 Q$ c5 v, x1 ]- r- N: f
唔比你,你都唔戴我出wet既
Originally posted by crap at 05:29 PM 17:29:
8 x5 V6 }& _/ b6 [2 P5 }3 c. d* [' C9 N
8 i  `* ]& h( F3 p. S6 U
訓阿左屋企
( o# g- n# b) e7 m4 d: n6 H( H我想不方便啊!!
: C" d3 }% |- Q6 x3 u$ A0 a因為玲也有去,仲有我家姐還有家姐D Friends~7 D% Z4 ?" i) ]# ]/ k: s
好像只有兩個男的吧了!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:32:
- d" ]$ ^# @. n2 \% W4 D: P- t6 B
1 C2 Q6 z4 @3 B) I) e3 k! n哇!!立爺都出埋啊!!6 U0 n: B1 {: l; V% g
唔洗呱!
6 d1 m, \1 v# }; V$ E你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-28 17:34:
# Y7 B7 q# d) }( I& x* Q' n/ {! o; V
' b6 W  K" S. R. [7 D我想不方便啊!!
/ Q0 P- h$ V+ B& F& m! `2 I; E因為玲也有去,仲有我家姐還有家姐D Friends~
/ K5 v- s+ T1 s3 \好像只有兩個男的吧了!
; t3 C$ Y4 j# ?. h; O, ?& g) N
嘩~好似好多女性朋友咁喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:33 PM:
- V; I. f. O8 ?! R
8 [# e  d( C& l9 B. B  U唔比你,你都唔戴我出wet既
% W: d$ Y" b& @2 G1 y
你想去邊度wet呀?
Originally posted by 左輪仔 at 05:32 PM 17:32:& Q4 ]8 i% i/ V" Y+ o) D5 U
/ _- R( ]; t9 x6 R
試下搵方法出汗啦
' A  |; f' K  I  K5 p7 b好啦聽專家話實沒錯!
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:35:
  \: c" C1 U) \你想去邊度wet呀?
% h  K, w6 ]0 s8 L' @/ ]唔知呀,有咩好介紹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。