<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
我又要wet!!!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:34 PM:9 {: v) {- g4 h0 ]) [$ ~5 I  g2 P

- \7 h! ~: j/ C, Y  R0 h% n你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
8 {. S" U3 ?) o0 H5 o同意,我十分同意左爺既講法!
Originally posted by 左輪仔 at 05:34 PM 17:34:9 F( W! h6 z3 i* A9 v; U/ R
# ^5 U0 O% U% O
你今時今日榮譽,地位,一定擔當得起啦
) p2 {% m/ v! Y唔好了呱!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:36 PM:$ ^& ~% y, e" L1 }% M; A/ s
* k; b$ o1 D) o: m, e% j
唔知呀,有咩好介紹?
4 p$ b0 g$ W8 G* i: S7 o你又唔落D既!
Originally posted by johnwu at 2005-6-28 17:36:: M; l! N2 N, o0 `
我又要wet!!!
5 A/ ~4 V7 g( s1 p
一齊囉^^
訓醒
Originally posted by 左輪仔 at 05:35 PM 17:35:$ X, v  n. z8 e8 }8 U2 I

" u7 ~3 A6 s% a% U# l嘩~好似好多女性朋友咁喎
* X; W& }5 Q1 v. e5 _! D" G) X
六個女的,加埋玲七個~
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:36:
' E- w; L+ T1 ^
, h7 v! R. g; Y+ ~4 p1 l- h) B同意,我十分同意左爺既講法!
2 N" p8 B" O* P9 h
係囉,威爺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 05:39 PM:
2 l5 F; W" l& z3 r) r. A
7 {; d- M# Q1 ~  o一齊囉^^
% s9 n  O9 b7 |4 b2 z! E
好呀好呀!
Originally posted by william303 at 2005-6-28 17:37:
: `; y3 b& E0 A# g" @4 `0 W
2 |  S$ T1 p/ `! d1 ^你又唔落D既!
% P$ v2 c0 K' t- Z好野,你仲記得@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。