<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
石好, 雀好
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 20:45:
: {' N' D/ B7 o9 `9 ]/ cHI ALL! v9 g! Z& Y7 p; q7 j
晚安呀8 A, g8 E. s$ s5 b2 D
大家好嗎
! I! \" p; S7 c7 B
hi~小石
Originally posted by catbert at 2005-6-28 20:48:
4 v8 S( L/ ]* n! J# M
! }6 G0 P% L6 Q# [, }: G$ O. w+ s, J6 k$ p, ^5 f5 J6 ?/ n
what's her name?
5 I* ~$ z( ], G& i8 l4 p邊個先?我post左兩個喎~.~
Originally posted by twh1110 at 2005-6-28 08:48 PM:
, q$ s) C- ?' I2 ?7 V
  v. x5 B5 |) ~+ x- [6 t. k佢同我講價錢
! U; e6 n4 b! o5 u) c
我覺得佢個point好多餘囉, 話明dream o麻, 貴又如何姐
大家我想討論26FUN.COM 可以嗎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 08:49 PM:
0 U5 y( j" d8 Y6 w% @" I+ E" X5 M大家我想討論26FUN.COM 可以嗎
  F4 J1 a" G7 F7 @$ }討論d乜???
Originally posted by twh1110 at 2005-6-28 20:48:
3 C5 |& O. r1 U7 {* i& |( L/ G: O; X. ~2 ?
佢同我講價錢
+ H8 x% g* N- c- Q1 m
咁無聊嫁,你比佢拋到喇=.="
Originally posted by stone86 at 2005-6-28 20:49:
' [: U2 ?3 y5 Y0 z+ s1 M大家我想討論26FUN.COM 可以嗎
+ e) |9 i& h7 Y% w( A1 r
可以,你想講咩^^
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 08:50 PM:
2 `, b  O) o2 a  J( z. F3 y
/ a; g% Y/ p$ v3 f6 J2 M咁無聊嫁,你比佢拋到喇=.="
2 o, `- D! X) Z3 l: y6 E
係囉, 拋番佢o麻
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 08:49 PM:
* F( u" u+ j+ R( q! \6 y; x3 j2 o) E# H
& Z* _3 U- `6 p1 E; _1 V  ^, E; H$ Q我覺得佢個point好多餘囉, 話明dream o麻, 貴又如何姐
4 f6 [) ~5 p1 z. p7 V- L成肚火
5 X8 X  q& a  ^' r佢成部機械人咁,入d programe 落去/ i2 k. n! O, p' j% s: }
佢講野好公式化
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。