<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-28 09:44 PM:  }8 w% j1 c) @) d! Y
4 F5 m- p6 w' C

# _9 [$ V' e: q6 S$ `, ?, e我仲要整玩具版果個function野0 r) ?' C5 z! r8 _
再唔整我就同笨笨同一下場- t6 H7 J' _  t: |3 G
/ }/ C: W4 [6 g3 M
00仔, 左, 雀( X8 f* r6 |/ \" M& |4 R0 d
交俾你地喇
6 @" R6 F' `! O& p2 E
我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:46 PM:: Q7 B: u1 ^6 w4 }
Gretzky出手喇...
# h" P; T$ e6 r0 A好Q勁 =.="( @& z8 d5 `- M3 W$ s8 L2 \4 h3 r! G
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=60182&fpage=11 \2 ^0 i" P. @* H) w+ _: h
% B1 t3 z, ]. j, y0 q; D
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:46 PM:/ r: ~+ _- h  w$ W
Gretzky出手喇...
. ~6 M1 F% D  v6 L% ~, V好Q勁 =.="1 x7 @5 d4 d5 f% B& n, h! Q6 R
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=60182&fpage=1
3 O3 k5 A- E* M; b* S+ V& ~#24
3 k" S: X8 _0 R/ |+ |: ~

% a% M& t. ]9 F1 h$ Gd人好煩,開個咁正既版都要彈三彈四!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:47 PM:7 i9 i( \- S+ ]1 w. O

7 q$ ^" F! n& y我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
. ~% S4 c' q# L1 C+ Q; ]2 u*2,thx
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-28 09:47 PM:5 ]* [% S3 {) a3 l2 A( S
$ Y5 ^1 M+ J5 a& Y
! x1 @, m4 L0 ?同意
【icon小偷™】
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:45 PM:
, S' q& z( m/ s8 X
0 p' k2 h" G, z0 Y~_~
" B5 o) r5 ]7 c9 \! a1 Z5 I咩ar, 都話中立lor...
& G2 X2 j" L4 P! V4 c6 |+ T8 G; {咁唔係人人日日都咁多time去睇曬D post... 咁可以比人睇D精采D ar ma...1 b; I- [7 r3 E1 B$ e# g  y
我一日無上來... 次次都要追返好多post 好唔方便
$ H2 k; ?2 A1 H' I7 L
& @7 R9 Y% Z; V8 U# Y* Q% N& V& ^0 A5 J( f8 n3 K
中立
" N8 `3 f. ~5 T# o# B$ K4 x好難找喎
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-28 09:47 PM:
+ ]- Z- d7 u3 `' Q4 z2 u4 P9 R0 v& I2 W& p
; u+ `, m& g( y# I5 G* |
d人好煩,開個咁正既版都要彈三彈四!
6 t  J# \: k, c, V* v! `  t唉.........- Q: l/ h  U5 f; M
我都覺得煩
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-28 09:47 PM:8 z* f4 }" x4 p  y; ^) k7 a
2 e; P6 b6 g; O& b
我乜都唔知, 我乜都睇唔到, 我乜都聽唔到
: v( R  H8 \- N5 \; L
我覺得你係最佳人選
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:48 PM:6 |& j" D2 C% X& @6 i

9 }5 z' `; `* Y6 }/ H我覺得你係最佳人選
' Q8 [1 d" Q: ^6 v, r( b唔係o麻, 點解呀 =.="
Originally posted by JCer at 2005-6-28 09:48 PM:9 \) \1 x5 U3 m5 C" n. @8 {  g9 y
# b3 K( M2 G6 P0 C# N! G1 H& U
我覺得你係最佳人選
) b' f. V2 b$ X: u* G" I, M' p4 q+ d' U( O, |4 N; X  H, g5 U
唔明

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。