<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?
返回列表 回復 發帖

我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

如下:, m8 O1 r5 C+ f4 l; v& S& D& ?
B (=8  
1 s# m! F4 f) A' eB (==8  
" l* T2 Q& p# V; y2 }* _B (===8  
5 n* N1 M3 E1 f& }B==8  * Y$ ^: v! ~: N7 ~
B8  6 U- Q/ O9 {1 |7 o0 m, B4 ?
B==8  
7 _# Y& H( r( W8 a8 QB (===8  ) d) o5 M* l' W) d) f+ ]( ^5 K
B8  
8 e7 [. [1 |1 G7 l+ _) |B==8  
* Q4 R+ x3 x& v" ]: e  @B (===8  ; o) c  \3 w& x: `0 p9 f" y
B8  ' w6 O$ j8 J# k3 V( N1 u! `
(B==8  
0 X( o0 ]/ J2 r0 Z5 aB8  & u5 w3 ?; ^& P6 Y" R* E
(B==8  0 L. {! e4 _' }
B8  
3 y7 @; u) P; o8 d1 @; _  ^2 F$ ?& g(B==8  1 M" ]8 s; o$ y0 A6 n$ B
**(==B8  
7 j+ s% n+ n8 k3 q7 _" ^  L' [...zzzZZZ
樓主你欠缺些許想像力
樓主你欠缺些許想像力8 e( a8 @! g( m  i8 H; ~' U
Winters 發表於 2010-7-17 07:57 PM
老友我都睇唔明
; _* t. _& J! m- s可唔可以講明d啊
老友我都睇唔明
. Q: ?4 s! h2 v, C9 r2 G8 z可唔可以講明d啊8 q' I! `9 \: j# s' ~. V
奉命 發表於 2010-7-18 03:01 AM
佢知一早就講答案啦!
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???
zzzz1 D0 l1 m+ N/ X2 S
明嗎
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???' U4 t6 l/ z/ g7 ~
迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 11:39 AM
誰是咸濕姐姐呀﹖咸濕哥哥就聽得多!你呢個頑皮的甘仔真是口不擇言既!罰你……
佢知一早就講答案啦!
9 Y( Y- k; P- B" S" k! |; }2 `goodnicelady 發表於 2010-7-18 11:19 AM
: p& i2 H# O  b. \
如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
8 c/ j3 E6 {! e, R0 j
如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
& g7 n' z% A9 C+ X, r$ t. cWinters 發表於 2010-7-18 01:28 PM
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖ ...+ I. p1 A8 Z, V5 j
goodnicelady 發表於 2010-7-18 01:33 PM
- b  v+ n2 i' b1 v7 u2 A% \5 }
咁純潔?老處?3 H# m5 }6 x1 z+ ]. S( s# H

+ `& \: \( R* T我用例子答你:
1 N1 c% V  q% ?
+ {% L6 G7 N+ v; X八肢,八肢半,九肢,八肢半,八肢,八肢半...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。