<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)
返回列表 回復 發帖

[時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙 + @  d" O5 R4 |. @
% b. @4 H) T, R5 J( [* o+ v- K
[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
老曾真係....唉!!
1 d. Y( X3 j* h( _) Y- x( c又要撩人抽,自己又抽唔起.......3 u6 O3 V3 z: u$ s
想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
- z4 k3 N* p5 i/ j實質自暴其短俾全民睇...0 I0 O& r$ t% y$ \$ A7 E+ k
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
' t. }7 H  ?5 R2 r1 G諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
老曾真係....唉!!' {" T& O5 \  o3 b4 d6 k
又要撩人抽,自己又抽唔起.......' Q* z  v  w$ \% ^
想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
4 ?8 H/ D3 u/ I實質自暴其短俾全民睇...! J3 Y8 B  _- g
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
4 [& D8 K5 T& X# B2 ~( j% t6 z諗住 ...
, U6 G  U& r9 `, aHansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la: I  T( ?) A0 \
唔好既係佢真係唔夠長毛講
2 Z& v( y1 t  Y. r, D% w但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進6 c1 \0 {( \% O/ ]+ }3 g$ a& B
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
! j/ @6 A4 ]! r咁樣會顯得老曾支持率高d
長毛對佢黎講有好有唔好la
- g. i; c- ?7 j唔好既係佢真係唔夠長毛講 % I! |  P; ]3 I/ T/ N/ g
但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
) g+ J5 \; t4 \: }同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 ), s6 @3 ~7 F) ~
咁樣會顯得老曾支持率高d ...1 L1 H  C0 b# y3 d- Y, E
SCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
( E. l0 a& w- Z都未必架!!- G; M& M7 W- e- q9 Q
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
天童哲學!!
he utilizes her to fight with Beijiang
he utilizes her to fight with Beijiang' f  e8 |% g. o  V' W: N+ y
yakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
4 U& X, W* z4 b1 j
老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
天童哲學!!
8 s/ v% i$ `. z4 l
都未必架!!2 V- c! k! B3 Q- O& x* u
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
  q% P7 d( X. R5 _' lHansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台
( ]3 r* o3 [$ W# S% Z( u) z  u9 p一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
我的感覺全程問非所答!
我的感覺全程問非所答!
+ Y: o: {- J) b3 b8 \6 y  \) B' ygoodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
  o* f9 N7 j9 k1 U佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
天童哲學!!
自己講自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。