<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]
返回列表 回復 發帖

[趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]

我諗好易估je o下??
/ I4 z' w$ j! J' K+ ~4 p幅圖o係呢度 :
8 {6 V( I  ~/ L3 B3 ohttp://www.london-english.org/thegril.gif7 q) }" p: n# {  F

- P! L& u' I1 ?: @大家估o下係咩黎?唔好縮住個圖黎睇呀!!記住放大個圖喎~
& ^, c3 o0 L' h) J5 D) M. v) o, c2 ?% W8 a* @- Y4 x
仲有﹐呢幅圖我係用o左26fun 其中一張相黎做ga
# s/ M- n+ U4 q3 i唔知在座各位有邊個估到呢? 如果估到係用邊張相黎做
( @  q* X6 r" R4 c) O+ X我真係要獎你! 你想獎咩就獎咩! ( 因為我覺得應該冇咩可能 )
8 d% ?* b- S' y) ?' b
. w2 ]" q% W0 |+ Q# J6 w4 r$ ?[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-11 at 10:41 PM ]
一對腳lor
Originally posted by JCer at 2005-4-11 07:59 PM:
& \% v) n: Q. S6 q1 ~一對腳lor
1 S% t6 x+ I/ m( ?2 a' L1 M+ _6 M- f2 a
但係冇人知我用o左邊幅圖黎改~
手指~
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-11 08:02 PM:2 ?* ~1 \( |9 ?2 O. w2 ~0 n& T! Z
4 t* B) W! t5 f3 R! ]: e& W
" a6 e- X+ a2 i1 ^$ R& ^
但係冇人知我用o左邊幅圖黎改~
" X3 ]9 P; @0 g% b8 B9 c6 Z4 ~+ u. o) V5 @
大佬,成個網咁多圖...點估...
Originally posted by JCer at 2005-4-11 09:21 PM:* A4 A& }# P  q) l# B% `
# `" \% z/ b' `" Y

0 L8 T# ^( q: Y) J: b3 g  J3 Q大佬,成個網咁多圖...點估...
; x1 J! q5 y: y/ ]$ M+ `
( ]/ t2 H$ |# o; w
1 Z7 g  \8 W" l- C/ \. v; i咁又係
" D8 L/ r- J' w但係估到ge 話真係好勁~) I3 R: j5 Q$ H$ j- @6 r
呢幅圖係leg 相黎ga~
係丫????thanks~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-11 10:23 PM:) O! V$ }4 ?8 a% G( U% u
係丫????thanks~~~
" W# I! V4 Q3 }: j* y

3 Y  S) E* [1 W, Q3 A7 Y0 ^3 \$ {你thanks d 咩?????
26fun 其中一張相?!( _! U0 {1 @+ I6 ^4 u8 n( @7 M
26FUN有成幾十萬張相呀.....
1 a. B' m& Z2 W0 N# yTrista姐, 俾d hints好喎....
Originally posted by crap at 2005-4-11 10:30 PM:
2 Q7 E: l7 U* A# U/ M( R26fun 其中一張相?!0 \: h4 U1 s' Y; @, E& [, h
26FUN有成幾十萬張相呀.....
# J! m# G  k: ~5 b9 ^Trista姐, 俾d hints好喎....
4 m' w' Z+ I( k- I! o

J9 c5 ?  f! ~2 q係個topic 寫住有" 大相" ge 一個topic 度搵ga !!!0 b/ G0 f; [6 h8 R
好易估ja ma
# T- C# b; x+ O' H1 F估中真係有獎ga~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。