<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

我返工個到成日播商台...! H4 f+ P& s# [0 m' y5 _
其他節目都冇咩問題~~~
) G  m0 x% B0 Y+ }: V3 L最大問題個節目係[是日本鄭家輝]$ n0 I$ A# g8 U$ }0 {- t1 k
個節目主持人講野ge速度簡值同步槍冇分別8 @, C/ W& F( x8 e5 \5 X
我完全聽唔到佢講咩; w, q, W* f+ Y; |8 C& n. e: g+ P
攪到好似係到唸佛經一樣.../ W3 C6 c" v$ |  B7 h
好鬼死煩...
/ j6 V) y9 m/ U# i! z! _) d4 K, Z. k. m" O: }2 N7 Q% A
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-29 at 11:45 PM ]
我平時都係當聽緊一段 background music 咁聽.....
李曾超人 11:30pm-2:00am every night from monday to friday
jason
倫住黎試 , 一網打盡(都係港台2台)
是日本鄭家輝
10:00-12:00 雲呢鍾情 (商台). t& a2 V/ C$ d
12:00-13:00 睇創世紀 (bt) + lunch
& G# Q* }; s+ X5 J, o13:00-15:00 娛樂滿天星 (港台)! h3 G2 o( C+ W) f
15:00-16:00 智慧公民 (港台)8 w% L+ U& M" c. m# L5 C2 k( P
16:00-18:00 萬世巨星 (商台)
( x8 G8 P5 U" Q) f+ J18:00-20:00 好回家 (商台)
0 S, Q; T( }# X8 N% l7 y3 n% o  r回家唔聽lu
* ^7 P5 I5 I3 s2 s: F0 V
( b/ D8 b) c3 v3 k1 h0 W  M日日咁聽, 冇唔鍾意節目喎.
" Z7 A# Z7 o8 k/ M6 e- C+ O
' ^4 f& h3 L; q& Z[ Last edited by singdotcom on 2005-5-29 at 10:00 PM ]
商台為主
" G% Q" N* T! v: {2 ~7 e4 s; q絕對唔會聽新城
* R4 A& E/ s4 t7 @+ ~( k: q! q5 j, x8 _1 h4 m( w8 M
因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
唔好高估其他人
唔好低估自己
Originally posted by taipotse at 2005-5-29 10:01 PM:
# E6 m. `6 W9 s" f7 a商台為主 8 C! ?6 L( O8 N4 U! a
絕對唔會聽新城
4 Z$ s9 S0 h6 `& d
2 J' ]: ?! Y# ]( h6 _因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
+ d6 V) z2 v4 J. I
係。o的節目都冇咁無聊=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by yming at 2005-5-29 08:29 PM:
  G$ F7 _+ J* e/ m, \8 Q3 ^4 X我返工個到成日播商台...+ R% t: u1 C4 @5 p" t$ V: q" Z0 I
其他節目都...
* H/ ]" {5 \4 e. z) x, h$ S" E係!!!! 好同意, 我係一個日日一wake up 就903 到訓的人
0 |. \: ~( V. l但一到 "是日本人..." 我即刻off!!! , 日本pop歌我又唔多like
6 Z4 s* [" y8 p# G+ [  Q聽佢講野,我心跳都快埋!!! 聽到我個人好緊張好急速咁...好唔舒服~6 \8 I1 B/ q5 f: i+ D
(今日都係)% A( T3 z, |7 `1 i/ \' x, o
' R& E) B/ Y7 e( [& ?) @( e5 Q
[ Last edited by JCer on 2005-5-29 at 11:18 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
勁愛絕情谷(商台)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。