<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~
返回列表 回復 發帖

問大家一個問題~

我而家係幼稚園到教d多如智能果d班~大家都知d bb仔實好活躍啦~
% `9 \: {7 J2 ^& f0 b6 ^  C% F: I大家有咩大話建議,可以嚇到d小朋友令佢地乖d(我連報警呢招都出埋=.=)
除褲打屁股...
講x你老母
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
Originally posted by derek23 at 2005-11-23 07:31 PM:( S- V! r- D# o9 b: f
講x你老母
) L$ F' w; \, q; O/ X; w$ j' k實制d唔該
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:31 PM:# s; R. I1 W8 X9 }: |
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
$ A  }/ l3 k9 I# |- Q+ M
唔好睇到我咁高尚,我視為職業的~- G* e, N9 b7 r
其實佢地有時幾得意,不過活潑過龍~
# J- }+ d, A# h/ q4 _所以想睇下大家細過時比過咩大話嚇到過
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-23 07:29 PM:5 l7 B6 Z. _6 \7 S/ q( i; n* H) x
除褲打屁股...
" }+ x  [3 y" }1 L0 x哈哈~有用喎~
9 f3 q6 @& Z' V7 C( K! a" C- h: K我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:36 PM:0 h+ H5 G/ Q2 g6 M# r- c$ @

" V% {3 h' p, z, E7 h- O  `哈哈~有用喎~" I6 E+ `9 Q' k
我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
# H! B( R  n' [8 b0 a$ M8 i6 N/ M4 v' U0 r; u
體罪俾佢家長知你就大碌
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:43 PM:- E' {7 E/ u. R" \6 E6 c
) ^, l8 T3 E  a$ J0 ?4 p
- `/ G6 O0 i) R" k, K
體罪俾佢家長知你就大碌
; a5 j* W' D0 J9 h所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:46 PM:7 g4 C- j& Q; ?

- R" H/ y! e) _: |, S+ e所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
  j, F" [: e! p. Q! e' @4 _% t2 l0 {: ?( k4 e" C

5 p/ t6 s. Q: ]6 g/ F8 b返屋企同佢亞爸亞媽講你就大鑊, D+ g! I) {: X* F$ T

! y( n# o0 x1 S- L; i8 }9 q' kd家長不會理係咪真打- T5 D2 |% K, @0 X

' H. e8 f; e: S& e) A* M2 `9 }投訴左先算
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。