<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:07:. X" ]! y; k' ^1 |
同而家咁唔同樣ge..
; y9 C, n0 S8 p# p& c1 _

& `6 H( k8 M, I/ _4 S& A. H廿幾年喇
.
Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 21:02:
/ c: g  ?! M1 Z2 q( Wsure聽過~唱好女人~
$ M/ Z& y+ h' u8 W! |+ L

( C* x' @% o* n' m, O覺得好唔好聽?$ p/ W% W; }6 Q3 ^; N
佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 09:10 PM:5 _9 o3 L6 e) d; ^

# g! q, k0 d  t
5 k( o4 `& v; \! f6 \7 ]覺得好唔好聽?9 P- y: }- \; k9 l$ l
佢住我樓下嫁,想唔想去探訪佢?
7 c0 {' q$ _5 E: a7 U2 m我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-29 21:19:& Y; ~  D0 m2 u  T, q9 C
1 f; K; M1 p: z3 x
我諗around五十果d會最熟識佢,會想見佢
+ |( S- M0 M- ^) p6 {% M7 H  n  \5 a; f( y/ S* o
我見過佢2次
3 C8 w1 u, Q" a+ S  K) D真嫁
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 20:42:
( h, G* S' j! n- A0 H$ b- _% K5 {& \% Q" S7 n  x. ?
7 m6 Q9 k7 E8 A1 S9 Q
佢叫張偉文,聽過佢既歌未?
/ {8 D! U1 ]% S4 w7 x* R
[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
求FUN不求分,最緊要開心!

JUST FOR FUN
Originally posted by winfield at 2006-4-29 23:05:& U/ b" I, a, t; m0 t# X

- {( r: W1 K& h, u[離別的叮嚀]絕對要聽(最好聽舊版),一流!
7 n2 s6 w# m( {2 a9 g/ S* u
4 K& t9 _; W, Q, h: k4 \( d/ A3 k' q
我聽過幾次% o( \/ s$ B" [2 A' a2 `% g3 A
有隻碟叫長青樹,有佢既歌嫁
.
Originally posted by ALWIN_WONG at 2006-4-29 07:43 AM:
6 r0 Z( [4 z: n: C實 施 左 600 分 先 可 以 DL 到 野 之 後 ,2 w% u! ^9 r4 N% [& e' `; C
真 系 流 失 左 好 多 海 外 會 員 ﹗
8 }  ^; Z7 Q9 G8 s* K9 [4 K' h
0 p. [' @  u! W* {- x/ r
/ y" @6 \4 C' B3 s% o  E/ a我個心依然響26fun到
呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:
1 a- n" o9 ?4 q. W呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
! |- w4 e4 b& m. s0 {
3 q7 h+ R9 K8 A3 Y1 k
呢度多阿叔
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-3 11:34 PM:! ~: ?, b1 P3 h4 ]5 V
呢度雖然update率冇其他大forum咁高,但呢度o的member 比其他forum成孰。係度傾計過癮好多
, c/ R- P1 J/ X: {6 t
agree ar, 你估我幾多shui? 總覺得呢個論壇d人好多都有二三十
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。