<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個人睇戲 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-30 12:11 AM:! x. o7 \# ]- w7 V
認真嘅post就無人回.....
  x3 c. Y; d/ Y/ q$ Z( R- q  h* Q' e
擺到明係搞事嘅post就幾十個回覆....
6 r6 P8 o' N) h) y3 L  K# R+ W( i% d; K
覺得點都出句聲啦,等我知道26FUN原來都仲有人好唔好 !!!!!
3 [+ R4 W) r; p) Q3 q# s
; Y5 T( H, Y. C7 ~1 s  K
jen兄你近來都好活躍下喎。1 e" l8 r  }* B* c- T$ q) A+ x

4 s4 g& I* J. X6 F6 K3 R4 Q& k有無朋友女朋友都好,以前都會一個睇下戲。但近幾年就無了,年紀愈大,一個人睇戲反而覺得好怪。有時想睇外國歌手演唱會,朋友又無興趣,自己又唔想一個人睇,所以錯過了不少正show。
Originally posted by sas at 2008-6-30 01:12 AM:
  T: _4 P$ W' y, X" U上次我自已一個睇變形金剛
- [( f6 Q( d/ t因為我女...
! ?4 b1 n1 s6 D+ z% O
4 Y- e- v: @" fsas大大
我是一隻來自南極的北極熊.....
Originally posted by eric911 at 2008-6-30 01:41 AM:8 I; e# H6 i$ j8 ]# o
3 j/ G% `& E$ W4 E
$ a" ?5 G! A' ~/ k2 Q
jen兄你近來都好活躍下喎。
5 b" L, i& \: \" M
/ m6 @% I9 ~5 h8 \! d有無朋友女朋友都好,以前都會一個睇下戲。但近幾年就無了,年紀愈大,一個人睇戲反而覺得好怪。有時想睇外國歌手演唱會,朋友又無興趣,自己又唔想一個人睇,所以錯過了不少正show。 8 X) f# O  z$ E: Z
7 W  _, [! h; K3 H

/ a( B# t2 @' G) s( b
+ K2 a& D( X" r8 B
+ W1 v3 E% i; V2 c9 \+ k! E咩近來 ?? 一向都係
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-30 12:04 AM:6 W# T  ^0 t$ U+ z2 r+ v
你地認為如何呢 ??
- ]  ~% `+ h0 P# L) ~+ J會唔會覺得好怪呢 ??
+ `! `+ N' C, l
4 w# E2 y% p6 {+ e) V5 M乜戲先? 話事話,
& E; W& @% E+ _! E香港仲有冇出三級片?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by jen01二世 at  01:00:
$ L: S( d+ K: x1 U+ _1 D- u
3 v- O7 P! Z7 t( n8 a. Z* s# L; \1 X1 O5 e7 {
嗰班友仔嘅眼光,$ z  I  y  W6 A0 |7 D, G9 c5 l

; K: L) b2 x. y7 n: E, t( ~9 r我好肯定佢地覺得好奇怪,好似未見過咁....
, o% x  I* y! X/ H6 u% ^( t  i/ Z

. v% J  y- o0 z覺得你個人奇怪咋?
Originally posted by Triangel at 2008-6-30 02:03 AM:0 w* T2 @5 [1 O% _7 M

, k1 X. U" r: ~/ o. g
. |0 R5 Z9 F' C; i% F' G乜戲先? 話事話,
1 P: [* n  J9 x( i# b香港仲有冇出三級片?
3 t9 Z* B" d: t6 a+ ?8 u! z" v, p: `
咩戲都得....
/ G/ M# [: I5 d) J: g& {: I, T8 t, i5 A' c1 A' j/ D1 h0 E
話事話,$ b. c# o2 X8 H4 X
我唔知 ~~~!!!!
Originally posted by 阿感 at 2008-6-30 02:07 AM:
/ c; j( m9 {# C" e8 u, A( Q
- s9 Y2 b6 w  i" D/ p9 J. i. ^2 Z; o) D' y/ r$ ~0 p
覺得你個人奇怪咋?
5 T) Y( c- s) M' u# w+ A/ h

8 ^6 D$ l4 H. D1 Y. q9 S, B5 |係奇怪...; ~3 P3 L. S: o& O  c0 z$ A
但從佢地嘅眼神,我feel到佢好似覺得自己一個去睇戲嘅人好\"7\".....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-30 02:16 AM:
/ l0 ?' s* B, t0 L# [" H! @4 T1 o
( C4 a( F4 t* ^( }# g4 s
咩戲都得....8 h" E3 X# ^5 L2 ?

6 p6 W/ X5 ^, S* C0 {/ N$ ~3 e話事話,6 Q: V3 i- I3 Z* n! {7 H
我唔知 ~~~!!!!
. S% z% V) i; K9 B  d# m) D& O& G4 ^' B7 T! H  w% _' o* b
咁D人夠話
# I' [# E: g! f' F( w7 t一個人食lunch 好娘) {3 S) c8 q% W2 z! C6 m
一個人燒野食好on車
5 b4 V' t! @* s, h% q2 E; l一個人飲酒好孤單
8 D) Q5 E1 g- l3 M一個人旅行好淒涼咯
7    6      5    4     3    2    1
我想問番轉頭 點解要一齊睇戲?* M5 G, i9 U' l. m& x; n) t
你地入到去又唔係傾計 自己有自己睇# t1 |' F0 `6 j9 X- A
邊個得閒恥笑你

評分次數

Originally posted by Takahashijinpei at 2008-6-30 02:39 AM:( O* B  C8 c$ G  U2 X4 w' E/ ]
我想問番轉頭 點解要一齊睇戲?
  o! I2 p; x8 |! x% N6 f你地入到去又唔係傾計 自己有自己睇
. D7 _) c& G# _邊個得閒恥笑你
- i# I( i. M/ R8 _5 Y6 r  ^! k6 B2 m9 ]5 m9 |2 B
good point
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個人睇戲 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。