<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?
返回列表 回復 發帖
唔會,會叫走個條友,然後條女好多謝你,咁自然會同你強姦la,係唔係
我女友係...
; H4 Q0 N* V* v) A/ l現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..! j( J0 b1 _+ G- b6 \
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..% E6 G, _' X& W$ w
於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
% `- Q. {/ I5 S  d# V! L) T當然...嬲爆爆既我係勝方..8 z9 K0 h9 i$ \6 c" \- J
決鬥方式就係對聯~
" F6 M4 m/ n" ]* l
+ p. _  A; R! h: T9 `4 @5 _1 w* Z) |6 C5 O9 x6 [

/ ?$ v6 Y2 Q- W% m& P) Q4 Q, `/ ]7 B- q+ G$ M/ F/ y  h" s
. I3 L& m: S  {1 t9 J
+5
3 F, B; g% t9 }* r! M( R( g" a$ c' Q0 J$ V
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-3-19 at 08:51 PM ]
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
0 d& S8 {9 g7 i2 v7 p 我女友係...
0 _0 [6 O" L# Y' t4 L+ z現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..0 u+ M  Z6 s) o2 v5 f$ x
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..  ~- r7 ?7 d/ ?9 O
於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
: K0 P2 ^3 I. g當然...嬲爆爆既我係勝方..
1 @2 I4 A# k  O3 `$ I" w$ A決鬥方式就係對聯~
. E) w8 ]% Z  B5 I
咁點呀!
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
; m2 h1 X+ D9 s7 g5 l 我女友係...
6 k, [: L9 G7 T; O" `: y. w. L現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
3 n' q2 C9 U; f( R7 X3 u' E講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
  H6 K# c( L+ U. P* q5 k於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~! k% m3 D& h& V" u
當然...嬲爆爆既我係勝方..
. X6 W& r. U; T: |! K決鬥方式就係對聯~
/ h' {8 R# R2 ?
呢到果然係吹水區

596 x 322 PIXEL下載

以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-3-16 08:56 PM:* U& H( p* E0 A& o

9 B1 S( R3 S# r0 [4 j呢到果然係吹水區
3 d; D' S8 D6 X) {! B假架!
捉佢去俾D生愛滋,花瘤基佬輪
8 j. O7 |; [& F4 W4 p% U6 f& ?7 z係佢心口寫(免費任做)
- g( F" x6 x; f# D9 \之後再除曬佢D衫綁向好景前面
. O' x  j2 ^  L# {/ q然後再將以上的野拍成片2 p" {  N5 r$ ?3 l- {$ h" S' L
送俾D老番佬攞去出4仔無格
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
Originally posted by lijinwei at 2005-3-17 11:14 AM:% b8 P8 T/ B2 e
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
- T4 k0 \) K/ D7 r4 U  _
5 G/ h/ D+ O% @) u+ k- u
2 a0 x7 A3 T! k
你吳計較咁你叫你女朋友/老婆去益街坊啦
會 好似好慘 你係另一個睇法去諗 ( G5 O6 E) p  j3 ^3 r

2 O3 j' b) X7 B& O9 T$ A( e證明自己簡呢條女冇錯=.=". n4 X. v% U  u: Q
條友正先會吸引到有人咁做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。