<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一擲千金喊包
返回列表 回復 發帖
我個人認為個Banker 係有心裝佢ga
& `4 ?3 f0 I) _% T, n: h" `3 ]佢今次每次都俾個高價錢佢
: R. [9 O/ c. B目的就係想佢繼續玩" Z" [3 T8 V+ d+ _
因為一睇就知, 佢係一個雄心好大o既人
6 y; d2 ]6 v* f* Q: F0 r+ ?8 |見到你俾咁多錢我,即係話我個係好野la,緊係繼續玩) F& I% S3 G5 `; H9 }9 C5 @  Z' L
所以最後佢輸得番$1 唔出奇: y) y5 h; t7 C) L
5 D5 C9 }* D% K
個遊戲除左機會率之外,仲玩埋玩家個心理
it is not a gamble...nth to lose, rite?
9 Z$ q( P) Y3 v& ?5 Tin fact he earns $1
2 T$ N3 X4 o% kwhy all of you need to blame him?
$ F* h& r0 G1 h( N1 z
- g& l- E" [: \2 U/ @1 W0 S0 X5 Y" k[ Last edited by abcger on 2006-12-19 at 05:04 AM ]
懶型咁,,,最後...
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-12-18 12:44 AM:/ a* U& X/ Z7 D5 U, N$ C
最大問題係* J. L( k2 m0 x1 ~! y, L: q
never give up呢句說話係...
2 Y* V2 F. N. T* A$ Q% b2 V
agreeeeeenever give up...!!!!!!!!!!
Originally posted by PKTung2 at 2006-12-18 11:50 PM:/ u& u0 j8 A+ \# ?
我覺個 壹蚊獎金係 tvb 飯堂現金券10張,每張面值壹毫
' H$ [; ^( b' R$ m( R$ n

' j* s4 F3 W+ S$ n7 C3 x+ ?獎金唔係會出支票咩? 壹蚊支票....
Originally posted by 12d3 at 2006-12-19 14:15:+ G- o$ ^. N. G, Z9 q- W
; S: r+ z# h+ u, k& V

) ~6 K7 {: f1 D& i+ F) u獎金唔係會出支票咩? 壹蚊支票....
% x8 N$ L9 Z  ?" N2 z4 L/ b他到時拿到支票後,會有什麼感想呢?
EF小人物

yaya 其實 win or lost 都係支票一張....唔駛睇咁重既年青人
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-12-18 10:28 PM:
  L7 [' L% r4 {. u
( |, m/ c2 `/ w: a0 k  j' Z  V+ E; g. y. Y, B
無記好野
" n& t0 s+ i8 ?: ?$ ~果然點都係無記先係贏家( |2 [/ Z, h7 Z( a# z# _* g
寫到咁q晒,又未至於睇唔到
5 A; ]; _- B: Q  M咁點都拿$走啦$ o" m% t* s3 E. N( ^
$1獎品...?就係$0.5郵票一個+現金$0.5
6 ^+ r& `- @6 l) d
5個1毫+多1塊四州紫菜都得
佢都算幾抵死下
哈哈......x10000
3 d8 `  W, {& h: U我比2蚊佢,唔洗找
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一擲千金喊包

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。