<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖
please lock this post, it's shown oon about 2 days ago,......
* Y2 B) n6 i3 |, D* B1 x0 d& Q
7 b5 A7 g$ b! v9 Y- wSorry.. singdotcom...!
0 z9 i1 z" z1 A3 O( `/ w% FI think you are doing this accidentally
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
空中喱民日日講咸濕野,有時仲搵條好o靚聲既女(細細粒) 講 tim~~~~
' c, g1 n( s4 t: T
" S0 E9 M' a' ~; a真係好 o岩 d 麻甩仔聽, 好搞野....... [& ^( L% C& g2 _1 l. n; U* \5 `6 `

- Q" D/ _7 b1 y& I架勢堂覺得有d 似上堂feel....
有d DJ鍾意做日本狗, 應真丟假!
jason
i always listen903 at10:00-12:00
Originally posted by robertchai at 2005-5-31 06:27 AM:/ b2 u4 \+ S9 k2 f1 N5 Y
輪住嚟試,姓梁果位正pk,平時份人不擇...
* R# D2 G+ F6 ]2 x4 V- ]
我覺得梁生唔係好識尊重李志剛,以前聽佢地節目佢成日霸住哂講野,好鬼扒街
是日本人鄭家輝,把聲好乞我憎
1 H# g3 @! u1 r; w3 D* J3 F* q
. O- i3 B7 ?3 t& d條友講野又快,又多懶音,又有語病,又樣衰,表達能力咁有問題都可以做DJ,
2 Q7 K  _$ z! F) F5 v3 N- `- t- r3 F) ?0 S  M" J
如果我係"如憎"我一定抄鳩佢啦!!!!!!!!!!!
淨係聽港台1台"音樂情人",聽下舊歌,
* s5 F/ \  y2 m* l同2台"dj 先生李志剛",. Z! Q7 |! d' o1 `8 G) r. G8 [
有時夜晚2-6時段播既歌,
997完成係個無聊電台, O的人無厘頭又無pt.4 i$ t9 N2 w' E" {7 ~/ _
最好係903, 個人喜歡森美&倪震.
2 t: J* V4 ^& `) ]3 u) o叻同埋講野經過個腦.
睇黎好多人都唔鍾意鄭家輝...
9 S# ?8 X$ |( w" g我自己本身都係太約半年前先聽電台
! }2 ~/ `3 r. n" ]' O最常聽ge都係903
; I( ^' \; V* w但係一開始聽到鄭家輝個節目! @1 _# {: p. Z/ G' J4 L
我已經唔想聽到佢把聲; x& H: y& P4 G( `  d, j) b
講野快到完全唔知佢講咩...- q, f; m, k: x( Q. I0 {% t
都唔知商台點解會請佢...
* k- f' ]9 L$ Y, x! H0 G佢講野真係好快, 好煩3 W" _- Z8 y) U. `
由其係公司到有好多野做個陣
4 w( I2 _1 n# T' }: I一聽到佢把聲) M0 @$ {9 p  H: D. _$ v
真係想成部收音機都打爛佢...
Originally posted by jason williams at 2005-6-1 05:18 PM:
' H  u8 c) M& e4 M8 X# D) x有d DJ鍾意做日本狗, 應真丟假!
) L0 u3 x! T0 q4 N9 N% J1 w
我又唔覺得人地鍾意日本文化,日本歌,日本野有咩問題,呢d係人地選擇~: J9 A0 M# t6 z" v0 O
點解要叫人做狗...佢又唔係鍾意日本打中國或者d咩...) [+ k& ]# j  Z' Z" T
咁如果有人搞個電台節目專講中國文化,中國內地野...你又叫佢"大陸狗"?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。