<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~
返回列表 回復 發帖

問大家一個問題~

我而家係幼稚園到教d多如智能果d班~大家都知d bb仔實好活躍啦~" y1 [4 k" q6 O. P
大家有咩大話建議,可以嚇到d小朋友令佢地乖d(我連報警呢招都出埋=.=)
除褲打屁股...
講x你老母
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
Originally posted by derek23 at 2005-11-23 07:31 PM:) Q0 o/ _; Q0 C% z2 {4 y+ t
講x你老母
0 w8 [0 m7 M  E3 [! C' V$ c; @6 Q0 m實制d唔該
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:31 PM:
5 H; T& o: I! B% W$ t" F為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
! c4 ]6 C- V& M$ g. X. {1 F唔好睇到我咁高尚,我視為職業的~% H# E% I; x# d! k& Z
其實佢地有時幾得意,不過活潑過龍~5 C9 a7 O5 m# ~
所以想睇下大家細過時比過咩大話嚇到過
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-23 07:29 PM:8 K2 T5 k( \8 O7 C: ?; C2 d  l
除褲打屁股...
( ?  }+ g6 }$ J9 ?5 ?8 L0 U哈哈~有用喎~! \, o" o$ u/ Z0 |
我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:36 PM:) L( S" s* ~2 r
. l! t2 Z. b/ z
哈哈~有用喎~
% F) B. ^; y/ a5 y2 v0 u0 p我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
8 {% e( x) g( H4 \- z2 Q
2 X8 ]1 z- W; M1 R
體罪俾佢家長知你就大碌
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:43 PM:
: ]" ]9 R6 p* m
2 s/ u2 f2 a( a. c( i/ D; y- h! z% ?9 ~9 ^- p& e
體罪俾佢家長知你就大碌
" A0 z9 E% d. ~2 q1 D( o  A所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:46 PM:/ a3 K$ {+ a7 ~
# t1 `7 o7 W( `7 ~: b5 I# t; N
所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
+ ?3 m/ w) `+ R4 S* m

& d6 ?- Z# p- q( r$ m* \1 z) i$ r' b* w0 I
返屋企同佢亞爸亞媽講你就大鑊
- J2 Z9 O5 X" i1 q0 s7 u! j
; Q+ o/ M4 P; {0 q2 W5 Bd家長不會理係咪真打
. F7 g5 p( W: v& V/ D$ t+ M2 g8 F0 B/ Z' d- o$ O7 c, ?! _
投訴左先算
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。