<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題
返回列表 回復 發帖

重讀中五的兩個問題

第一:我細佬想重讀中五......會考2分(英文同中史pass)......如果係遵理的話......收幾多分ga~~???% c" u# j: q7 a/ G1 I
$ Z: n8 L3 q; g+ ?9 a' T
第二:我隔左三年先再重讀中五......有邊D科邊個Sir/Miss 補習會好D ga~~~????
) K0 Q/ n; ^- z& ^
1 W& Y$ Y9 b7 Y  Y唔該大家
# @; \. d- p; k" h7 G- C, [8 j9 g$ |0 o* ]
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-9 at 11:09 PM ]
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:05 PM:4 \' x) S" y; @0 z
第一:我細佬想重讀中五......會考2分(...
* f+ n; f0 C2 w) i; I3 Z2 r你細佬! 
, w% l% a* K4 h& q, x$ j下面2 e! d' W% D2 f! i/ A; i, G$ |
http://www.beacon.com.hk/
/ s, m; J8 p" Y7 O4 c$ A: v1 G& t

# t9 H; n  ~' v           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-9 11:17 PM:% [; S3 f' {1 Y$ i4 ]* y2 a

. i: `) }9 s' v; C  E( f% I你細佬! :na...
7 S7 W$ E5 y& l+ i4 y
) z7 v& T: Y5 ~; O- n" X' W) L; W2 Q6 Q0 ~
down 緊中.........唔好笑la~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:
1 W( ?, R* ?6 o( H, _咁我呢~!~~~你未解決ar~~
" k5 p1 X0 l* Q
你咁問得,應該都唔多似係小朋友!0 V3 a4 `4 a1 P% X5 N- ~
http://hk.search.yahoo.com/searc ... t&meta=rst%3Dhk% G' {& g* y* N6 T+ R6 L
上面 明愛可以幫到你!
5 s5 Z" a; E6 B0 h

, V( w3 n; e% Q) U' m% m           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:3 U! I' [; T; `8 `' H3 F
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
; F0 P3 Y0 t' l# n5 K6 ^% _妒魔呀!你又唔講文定理!7 Z  |. q6 r" ?* A; s% }- l8 J
我點幫你呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:32 AM:
& B3 D& ^7 @, ]+ h# f$ e' ?, U" y! E  {) M1 y+ h% y
妒魔呀!你又唔講文定理!
6 S# \, ]6 ~4 J- a6 G我點幫你呀?
+ B4 W" n" i( }  _( }: t0 S
% ]: `- n# \6 d6 o0 e( ~$ W
神兄........我今年20.......而家再重讀中五文科.....夜校而家收左我........我就想搵下D私校去補習......你有冇D咩好嘅亞Sir / Miss 介紹下(邊科都冇所謂.......).........Thx  `' z, m( ~1 B$ d! n$ V
6 {! N* D1 l: S' n2 P. P
我家住上水
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
( u5 Z' F3 c: m5 B) D& N" T. h. r. x/ a& [/ O$ q; X3 x
+ M" }& o) {9 e/ \! m
神兄........我今年20.......而家...
) H3 b& \5 F9 q' z  e3 x& g* d
各位~~~如果你有D咩好的私校補習亞sir/ miss 係好嘅~~請發表下~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
/ k2 M3 v. K6 y; n  b/ k1 v4 X  r0 o1 i
  z7 d. V. Z- l& U; B9 C3 D  K
神兄........我今年20.......而家...
- n" R- h: E# |, t+ Q0 Y$ h5 ]3 f之前中英都合格8 P1 X0 O9 O! u% [. m6 d
讀夜校20歲黎講都好後生姐。! r/ j2 u+ M% ]& w/ s0 |9 P
我都要知你讀咩科先得嫁?
& R* }% H. Y( B$ {2 y而家好多人話讀文科,但係又有Human Bio又有acc,又有Econ嫁喎!! ~( y- s  ]" `  X4 H  i  y
& T! Y8 s, U! U# c' ]- o
對唔住呀!妒魔!我高中讀理嫁!建議唔到D咩俾你。
  t( K  Q" x  ]: H9 H+ P4 K4 t7 O0 N! f" A* P" L, \
希望有其它在學會員幫到你啦!
. r6 S# p* X' d$ r, v7 y7 f不過聽聞而家“超古代”補習社有得免費試上,你可以每個試一堂( `% i) f+ Z2 o" i* c- \1 G5 J
o岩就補,唔o岩就算!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-11 10:51 PM:  M8 N& Y4 a$ i& z# E6 X
6 s# z* S6 ^( _
之前中英都合格
% c1 u, l. e: L9 ?3 [讀夜校2...
9 G; I" J) C# O0 o2 z0 |' P

5 Y$ C* Q8 x6 c. H6 I" `$ b2 K! z我讀中.....英...數..中史....地理.......Econ .....文學( I, G8 F; Z5 e" Q% L; N% k# }0 H
  h* Q& }* g: v/ X
我係7F學生
9 Y9 a$ k5 h7 a- W# D0 O9 y4 `
9 p0 a# Y" Q6 q% B[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-11 at 11:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。