<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題
返回列表 回復 發帖

重讀中五的兩個問題

第一:我細佬想重讀中五......會考2分(英文同中史pass)......如果係遵理的話......收幾多分ga~~???
! D2 J0 Q1 b; y* F3 k1 N' Q
8 p3 M$ I/ ~( {. F/ \7 i第二:我隔左三年先再重讀中五......有邊D科邊個Sir/Miss 補習會好D ga~~~????( E2 V7 E( u+ S) W1 p, M

: T! D" R4 b4 S! z唔該大家( Y! s: n6 o' O& w$ O/ t
4 E& t9 z% H5 W1 Y7 _
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-9 at 11:09 PM ]
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:05 PM:
1 a" [" y% K6 ]8 E1 j第一:我細佬想重讀中五......會考2分(...
1 S, {; ]( h6 d" ]$ r- W
你細佬! & j7 |* {+ t( K1 J( P
下面( o6 T0 F$ g9 y* I  J; W5 \
http://www.beacon.com.hk/

- L# O% O. e4 i! B1 K" S$ D& d% S/ r
           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by locklock at 2007-8-9 11:17 PM:
! `1 C) R& p- U* K, n* p; ~: n1 h' S0 u  I
你細佬! :na...
% M7 v. X! N+ L; q$ p& \' i
) ]8 K9 t1 s2 I; m6 r
# G% x' j3 F3 s. p
down 緊中.........唔好笑la~~
美好的沉澱了 沒有火花不要燒 愛過的 成熟了犯錯只因失戀太少
咁我呢~!~~~你未解決ar~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:
  y$ J( U  u1 m+ _$ i- |: ^咁我呢~!~~~你未解決ar~~
& }$ Q! [9 R1 d* X. s
你咁問得,應該都唔多似係小朋友!
; T. M" t* p; o- g. _3 Zhttp://hk.search.yahoo.com/searc ... t&meta=rst%3Dhk, q# D, n$ F0 S2 c2 F
上面 明愛可以幫到你!
: d8 y( V+ U; K+ e( q

" a- r  X. F, I1 o0 Q# A/ k& u           人類出世也是一個離開也是一個
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 11:21 PM:
! i7 Q; ], u  E7 u6 d8 L8 l. O咁我呢~!~~~你未解決ar~~
$ I0 @7 I( h  E+ i6 O# ?1 H, K+ a
妒魔呀!你又唔講文定理!
. U: [+ r1 C. P5 K我點幫你呀?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-10 10:32 AM:& T: W; F* E8 c/ m

k( I. i; C$ I: R妒魔呀!你又唔講文定理!
6 }2 Y" k4 G! Y3 j. [4 b我點幫你呀?
4 [- f/ {1 `4 Z1 l
' e  K$ d8 F1 ~5 A6 H# D2 B9 T神兄........我今年20.......而家再重讀中五文科.....夜校而家收左我........我就想搵下D私校去補習......你有冇D咩好嘅亞Sir / Miss 介紹下(邊科都冇所謂.......).........Thx, p7 o( b! G: [2 y+ y0 _

/ V6 C$ s3 {6 c# _8 j! ?我家住上水
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
3 l2 X, m% {. G/ K& U
- W; ~; U$ \2 P5 u
, g' h" a9 V' g: D神兄........我今年20.......而家...
# Z) w5 l0 S8 X; f: b* K8 X
+ m+ R6 A: j$ F/ O1 G, F0 O
各位~~~如果你有D咩好的私校補習亞sir/ miss 係好嘅~~請發表下~~
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-10 05:45 PM:
0 O. c7 Z1 d1 _* Z4 D$ ~
' p4 O; T, K) m0 G  N6 h0 X. V
- e/ b7 e  Q! e9 f9 u, {1 k神兄........我今年20.......而家...
1 V0 @& z8 |4 \3 H3 P之前中英都合格4 T4 M; I- b. m8 x: U1 i- a" F
讀夜校20歲黎講都好後生姐。' y* Y# F" X; D. O* H/ t/ Y
我都要知你讀咩科先得嫁?# q- Z$ t" Y' P/ |9 k/ n" [
而家好多人話讀文科,但係又有Human Bio又有acc,又有Econ嫁喎!) y# t2 b2 V- p( z9 a, z2 s4 q/ p, s
# {, s' P7 }$ d
對唔住呀!妒魔!我高中讀理嫁!建議唔到D咩俾你。& Y) _2 k9 f7 A( L! r

7 K% o" S1 h+ I9 P" \* F希望有其它在學會員幫到你啦!
8 X3 {6 B" a, Q+ l  T不過聽聞而家“超古代”補習社有得免費試上,你可以每個試一堂
6 s, c9 j4 M$ J% p8 C: O3 to岩就補,唔o岩就算!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-11 10:51 PM:; L9 ]0 H+ o. Q5 `5 H7 K

- R2 ~9 X9 k% c# T& J+ B# j0 L! o之前中英都合格, K; R& N9 C" ?: X) L9 T
讀夜校2...
8 \6 V" c1 \' S: f9 }0 z5 c3 @
4 u6 d" u3 p9 i* }. F% T我讀中.....英...數..中史....地理.......Econ .....文學
8 A, P  N7 \: y$ W& v
- j- E0 a4 D' C. X% ^/ i我係7F學生
# x" Z6 Q3 T# p6 s4 O& ?' A" @5 u) T+ i4 L/ v/ [, ^
[ Last edited by Kaz00086 on 2007-8-11 at 11:02 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 重讀中五的兩個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。