<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
有得入大皇皇宮更係
5 q' s0 X) U, o9 J呢個機會幾多人想都想唔到
thx you share
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 06:16 PM:
/ `9 A, F6 ~: @6 ?( o呢個標題真係出得好,呻吓先~
4 N5 E# G4 w7 g4 w% v! }+ V, Z...
& v  @7 k* s9 b" M
; p) F/ S+ V5 ^9 I精彩, 精彩 0 ~, |! Q0 w4 }. C$ y8 e
& [4 o: {! ]/ H' L" W
大皇你又係低死既
. v8 c# X: z% t( H3 S0 v) v有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
1 u/ s" E3 M; }2 x' I% T7 n; F0 H1 k: e# A& u
今次重唔捉蟲
. x( Q, R2 l) n2 H: P! ?7 }5 M
[ Last edited by clkgtr on 2008-6-29 at 06:47 PM ]
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!! u! Z* W' N* s2 g( Q4 Q" m
: v* @! K% v3 @# F5 }: f- {
佩服佩服
Originally posted by 浪子 at 2008-6-29 18:36:7 _1 b# T. n. C9 `2 X* m1 e6 z
有得入大皇皇宮更係
- }; n- a- Y$ Y呢個機會幾多人想都想唔到
" O1 W. H/ j$ O7 W% o
& ~6 ?3 \0 R5 Y( h, U3 E# p+ b: |3 S) n
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~  u% b: @* V" ~
小弟瞓橋底嘛~
Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 18:44:2 [' s* O7 ?6 f; a4 u, c
精彩, 精彩
6 l: Q8 J7 U% C7 i# q: M) Q
& b: ]& D7 S4 D; R3 g# Z大皇你又係低死既
$ ]- _- r5 _6 u% [有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
( ]2 T( h$ J. l+ B: I$ }$ T- m
% U/ W6 d+ K' T) n4 G5 W! U, ~7 J/ U今次重唔捉蟲
2 _" _3 ~7 P7 I' X

1 g, e) Q1 |0 N0 V) ]; f
  n4 y0 B" O. l: T1 f% i& t精鬼精馬咩 今次真係多得我母親大人唔少~2 |) X6 s' v( C- }! |+ y/ `* E
依家我都仲係用網上痕100Mb 咖, 用慣左喇, 我都無插個豈有此理寬貧嚟用~win:" N) b7 f! C0 _7 S8 P" O: e
(得我個母親大人用緊, 等佢一路上網一路豈有此理咯~)
Originally posted by wcchan886 at 2008-6-29 18:58:' e7 A, N' `. n" h2 B; q
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!
7 S+ ^! r5 ~: L+ v" Z  l6 h% J$ s8 Q' K) z& R& ^
佩服佩服
0 [  {% q2 _, Z9 X5 T! |

7 A0 J# U! T' x: r$ Y
! P- U: [+ x+ E7 P4 ?" R嗰吓真係火都嚟埋, 好似請佢上嚟歎咁!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:05 PM:
& r6 N+ x- W+ |( E
/ p) H' H8 X2 P' B1 e/ x% @% o* J$ V. g- E
" Y+ J0 V) b4 {
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
4 D9 D- n9 o8 h$ q% R, M# f小弟瞓橋底嘛~
  m/ ^7 e! i9 V
又唔早D同我講
; X- i* s) j/ W3 ?2 j+ u- @! m裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6

IMG_0040 copy.jpg

IMG_0040 copy.jpg (151 KB)
800 x 459 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:13:& [2 i" k0 ^/ B7 o- C; m  u

+ \- n; o5 @5 m* d( J& o又唔早D同我講
$ `" w% F) M- X$ C裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6
. B# E: y- ~, \' i* ^8 N0 g

+ m% Z2 ]$ \9 W$ m* |+ p# Z* U( c) N4 A6 M- X; [
我都唔知,我個母親大人叫人裝上埋門見出事先叫我咋陰公~
$ Y. R" F# p5 U. ^; a- u依家搞掂晒喇,呀損友三號做開電訊嘢都識d 皮毛,整好晒咖喇~
: ^4 r6 v% Y' K" K* T8 B. q; }4 H不過我物又係用網上痕喺屋企上網,出街用流動寬頻~ 都無分別嘅~
>>>柯士甸道西小屋苑內一個小單位, 6間房..
% Z7 V- [; B+ l" y" Y小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比
' B1 C5 l/ |9 H+ W# I2 R. q/ D( P0 E9 k( C5 l7 b7 r* U5 `
>>>今次仲要跟多個靚妹! 仲要懶甜咁對我講:hello~) H+ k; p# h5 Q: ^( p# ~8 }
個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
6 n7 M; a. e1 \0 r3 W/ Y& G" y% X) d5 z
& U- _6 s" e) R>>>仲要個靚妹好似好唔滿意咁扁晒嘴走,真係想打巴佢!8 g, A- J4 l  D* r0 y; w
得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。