<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
1 M6 F2 Q, W# x+ \* F
3 Z8 p8 `  [- T' x3 a- |4 ?可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:24:
( \5 E8 T" k  W! R) K>>>小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比% m5 C, }1 r/ A# w: {  a) h
' n# B! t$ ^& {! {, q, ~* L
>>>個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔  Z  u2 p& f3 `( l7 R

- I. E8 d. X( j$ S>>>得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦
' I' T, ^5 w2 C) @; R- Z

- h( Y& }# |: x/ t: B
/ g2 C9 m0 `0 u( y1 _8 U% M
; l+ ?4 L- ]0 B9 x+ g7 F個竇唔係我咖,係我父母親大人咖,我仲係瞓橋底咋大佬~~~( ]1 h1 b( M/ D$ A6 }
邊似得大佬d 你咁好人,慢都照用喎~0 v; N  d8 J% K

$ f( e- J6 {& \5 w& N個靚妹唔靚咖~ mk靚妹仔一件嚟咋~
' K- G1 O# p! s% x! y6 Y# L- |8 E" }+ U1 q* ]( c0 I% e
我諗呢,件靚妹應該係職員B 條女......所以佢兩個後來係一齊走嘅~agree:
Originally posted by kinz at 2008-6-29 19:41:  N! U% W* ^: @6 t% a" R
我用"網上淫"個個月俾4舊水, 雖然貴, 但無斷過線, 電話打親都有人接, 所以無諗過轉台
8 i  c  N* u' l" i. p5 c) L1 z1 l8 y1 x) p* N
0 Z" q, @! h  n  B' N; O
呢一點我又認同喎~
% V, l( r9 J- Q% Tso far 佢嘅服務質素都真係幾好~
Originally posted by 我愛波啲娃 at 2008-6-29 19:42:
3 s( D) k2 b: {至尊大皇有靚女送上門都唔要, 認真大嘥又碌皆!
. _9 w- }8 Y) U% X6 S
( |$ n$ A9 E& O) H  L可憐我地呢啲 "星豆市民" 想搵個似樣少少嘅都無呀!!
0 x$ z" b! ?1 a% b8 b7 Z! k* W+ G2 U- W! M. V6 ?6 e$ Q

9 P3 f9 Y9 A( c係鬼靚女!係一個招牌跌落嚟都責死幾件嗰d 旺角貨仔咋~~~
2 Z% Z# I! J0 i; |9 v4 g2 ~仲要應該係人地條女喎,邊食得落喎.....
5 ^, [- h: |5 {- q' p0 q. M6 ~
, g$ L$ `% H, P( S! T" y我夠無咯~~~~

擇選原創

兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲要跟多個靚妹!
3 o' h' i7 n; `2 N0 D6 ]仲要好sweet sweet咁對我講:hello(係佬)~  ; [7 t/ [5 s2 {" N- H+ u+ W5 b
(我操!), {6 a, `0 H& s. B! M" u* [9 Q' W9 ?, U
我:唔係吓話,呢個女仔又點稱呼呀?- m3 L' C9 y- J4 O
淫 :呀.........佢都係我地同鄉(睇個樣好似未夠秤喎,同鄉?),佢負責service咖 (咁即係上嚟出口咖啦! ) 你唔介意呀可?(我.好.鍾.意!)
- D- o% E4 s, I6 ?1 ]跟住賤 同個靚妹踎低左唔見人,個靚妹好似好滿意咁O晒嘴,真係想賜贈雞巴過佢!8 q7 O  s; _7 E

' w# J+ o6 {4 U8 f. a& Y....<play完>
$ O5 k1 g7 m- @" u3 s0 D" L# {' h* X1 {/ A+ X  `
[ Last edited by playbr2 on 2008-6-29 at 08:44 PM ]

474 x 595 PIXEL下載

Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 06:44 PM:5 Y# j0 {2 k: [8 y- L  S

, K& i1 y8 Q. E: Q" T# P) C9 G( ^4 m& w
精彩, 精彩
. l* _, Y+ h' o: _4 [; w+ x...
2 Q8 V7 u: Z9 Y7 L7 Z, M1000mb
Originally posted by playbr2 at 2008-6-29 20:21:+ s" h; _+ I4 E. P
兩粒鐘之後,淫賤邪三星又到,今次仲...
& ^" E% f5 @3 a, m4 H
1 F8 F) x$ L8 g死仔又嚟屈我八爪魚?
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:10 PM:
& _/ _2 r, j/ ^0 f4 o% k/ m! }' l2 X( L- b& z7 a" E
精鬼精馬咩 今次真係多得...
* }8 U+ P8 I; s0 g% a2 e

4 y2 @" v# ~4 x5 f6 \你個母親大人真係多得你唔少
2 V/ d# R% Q% y9 U6 Z$ _: s0 p7 f3 O
+ k+ t: s6 o9 r" T4 h- F5 U( W! @* m5 d母親大人:「你個衰仔幫我申請埋d 豈有此理寬頻, 真係豈有此理, 等我打過你個衰仔先得!!」
Originally posted by kinz at 2008-6-29 07:41 PM:  s$ q# w: l: ?( C
" d7 W5 O  H$ k1 W+ M% O% o% Q3 }' F3 [! V. W2 X
4舊水
: v3 [; n/ s2 Z. L3 i2 u6 X9 L
) Z1 u$ ~8 b# G9 Q' U你用幾多 Mb 呀
1 F5 V2 ~' [: q  q- g( N, K5 Y( |) o
100Mb 又唔止, 30Mb 又唔駛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。