<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
% W/ y, n- r' T6 _" t
係呀!
3 T" ?( X7 E. t: ]有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.8 ]& }- f; S' W) s1 V
vbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
- k( a, [: ?% \( {1 z
不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,: Q$ G- _  ?& ^! O- L8 D
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...
) ?) l" D  |0 I- g' w# n
/ [0 V+ o- N5 F5 L我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
2 S: Y6 b  W* {  J而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的
7 k9 R! M* t' _! |  ~+ m# H$ d0 @做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
; ^) E* D0 i6 T6 r) k不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,, v; k# C/ b- f' @
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...1 {2 x+ n% |2 [4 I7 k+ s
8 t) e5 \/ Y9 k7 n9 G3 U
我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地- a& w0 l6 \1 q% y. g5 N6 f
而我個 ...
1 b& y! e; x' Ne_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
$ Y' @& r7 K' C7 T1 G3 S3 F出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
- I2 H; q7 J) p4 H! L4 M5 u
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.
$ ^( K. R- t, U7 A3 O) G% U# R3 A  t) Avbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
9 D9 j9 \5 b* m3 s' x  V
你又笑??? . a4 y. f9 I9 R* P* ?

& m- T& }" e! S9 x4 R. p& G  J到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
" `9 Y: y* C, G2 a0 E0 P
你又笑??? 6 r3 o1 ?4 }/ V1 I: h  i- \

# ?- d% m4 P' n1 i) o( s+ o& p( w& {: t到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???7 [; e9 Z: f  t) J
e_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
4 p" b* ^) ^9 ^9 ^. C5 ^1 k0 b
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
( e3 a. U9 v" n. T/ V2 Q3 Y* e
我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.
4 e3 E1 t3 E4 _; l% Z& c8 M# uvbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
& P0 f; u2 i  C) M你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
$ e) E2 V% L, s6 x0 x
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???2 y, W" x1 z1 e3 O% t, G2 X
e_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
' N* g, j6 i  s0 h幾時有話唔可以???
& G! Q6 r' K4 v0 r有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
$ W9 H% i) I; E4 ^0 v4 B0 b
幾時有話唔可以???
+ f( h8 u& B$ G) d有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。
% N" Q. {7 u" T0 w: `& }( F5 T' Dvbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
+ k6 X+ g+ R9 l. t5 y你唔好學板友LALA拉
! R" x( M$ b" b5 S你唔好學板友LALA拉2 M- V/ ]) D, m
e_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?) U2 f! J3 [* Z' V- p5 k0 P
vbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
3 ]3 O- d6 F. K% ~, ^6 z& h
lalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。