<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:25 AM:
; r8 o3 \. m" V& ?* q: H& n
, [: ]3 {/ g5 v$ b4 m# o你病好未呀???
; o8 y! o1 x7 i( J& D' B/ W! B
好好多啦!!!5 a7 S" l8 h& i. o0 h
多謝你呀!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:26:
. P/ n) S1 K" f" S0 D7 \好好多啦!!!) ]% H6 O4 O( C) w' c5 a
多謝你呀!
. m, N" ~" k( j$ J咁就好喇. _' o4 N  f3 i3 q% G- r
今晚咁夜既??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:28 AM:3 V4 Z+ h6 j4 U

9 p2 |5 {" [& V咁就好喇4 p& k  w2 f  k& d, w. n9 u
今晚咁夜既??
/ w, \3 }( {/ z; B' J' l; e
特然想上囉!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:29:  m9 V' U4 |9 a

: f4 c2 }. h! A+ J0 @! U9 I特然想上囉!
1 ?+ s! p7 A/ v! @4 w7 m返屋企傾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:36 AM:- {) b& N& D  j1 I

8 q+ _6 X9 Y' m4 \& }返屋企傾丫
1 I$ z1 U0 Q! p* X- u
差唔多瞓啦!!!
3 f0 p& _& Y" }7 F9 H3 j你代我 Say Hi 吖!!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:46:' ?+ |1 h' y) ^% c$ I

, B: M4 ^0 u1 k) G3 H. F8 O差唔多瞓啦!!!$ ~+ v6 h2 p, [% k9 s# F
你代我 Say Hi 吖!!!
3 v! k% ^# r) s% U3 t5 C2 H
O.......咁你保重身體啦
曱甴~...
咸蟲,因為有太多無知女性衰喺佢手上
& z  c% K2 R0 N+ C4 V) I  `(咸蟲=成龍)
最驚是小強,因為小強會變大,大左會變大強強好多
例外reply
我試過好夜落街......條街好暗...$ u1 f9 [( {& h3 v- L
當時我著短褲....行行下隻腳痕痕地...
- g* @. l5 K/ @用手一撥...到隻手痕....我望一望...係一隻小強.....
3 F5 J$ r' b' ?8 z嚇到叫左出黎.....我即時痂左線咁勁走勁jump....# A$ `  Y/ V9 J) Y  d+ n& O3 W
重有.....我試過飲汽水時...見到有隻蜜蜂係罐野到走出黎...." a. F2 t4 W# D8 E' x
自此我只會用飲管飲汽水.....好驚飲左落肚= ="""
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。