<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度
返回列表 回復 發帖
咁又冇,我見到佢地多數唔會行埋去...
Originally posted by d228216 at 2005-10-11 09:49 PM:
0 }% e7 p' {: s睇睇靚唔靚先...............靚就有數圍
# g: W7 f4 w, l# g

& }5 q" y) \7 v: @/ C" X9 w通常督人既人都係吾靚. O6 w; c# V; O! N( m+ B  W: b: t
因為自私既人好少靚
Originally posted by 大優勢 at 2005-10-12 11:17 AM:
; e1 H" R; J% X$ N$ H5 U5 ^  C4 K1 o
0 |2 w5 n& W% J* V+ n6 n) I( P( _, Z( q* Y4 X* x
通常督人既人都係吾靚( s5 s0 q6 A; b: N' N1 @
因為自私既人好少靚
. e/ k; C8 f; @* O
佢地唔埋其他人的安全!!!可惡
師奶係一種唔識禮貌既生物.......所以佢地唔識講sorry/對唔住的!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
跟着她,然后找機會督返她。哈哈。。。。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by kaixinren at 2005-10-12 04:02 PM:
. H; f+ T2 z1 w. W# Z跟着她,然后找機會督返她。哈哈。。。。
' J; G: p' r( e
哈哈
4 h  a7 ^! H) j9 ~6 z+ y( X咁都諗到
Originally posted by AWU at 2005-10-12 12:23 AM:/ V0 J3 x( A  H: j0 _" Y+ e4 `
都係用手護一護隻眼先:cool:
+ P1 I  `7 T& N. {! R9 D' t: @
係督我後尾枕多& R! T( Y! k- Z, ~- N9 O: Y
從後特襲,鬼可以預知咩* \7 W: ]" c) ?% D; R
好多時係被班阿蟬督到至會知咋
Originally posted by abc123aa at 2005-10-11 11:53 PM:
9 E( P; h: i! t5 {+ V. ]8 u% v1 [( r) t; r7 k7 Y% f8 V( N2 J
係呀,我都會閃開
$ S7 l& H' o$ d) F  `
我都會閃開
. _+ F; r, |; d( N+ H不過係被督完
# V- C- W1 v2 l0 A' V  I摸住個頭至識閃開
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-12 03:49 AM:6 y  w/ f% V7 g! w
由得佢。如果成日咁計較咪好唔得閒。:cool:
6 Z+ d' Q7 l8 [7 y  [" B/ D+ s緊係無得同佢地計較喇  O$ f6 [/ \. w! Y4 i. m) f
如果響個街同佢爭論
8 @0 i* q4 R3 z蝕卓果個一定係自己3 w5 ^1 s3 E/ e, D8 e1 k$ d
只不過係問有無人試過俾d阿蟬督過
- Z) J+ W! g8 ~" i* `" W被督完,會有乜行動
9 `* n/ }. ?- S7 @+ `" q' m& Q我既行動就係摸住個頭啤下佢( ]2 M7 X5 E& T
我見過有個三十零歲既中年男人$ t1 b0 H1 H% R, k: k" E9 d
被督完,當時個阿蟬係知既# w$ S, ?# C% n3 G* f* V( b, P5 S
因為個男人,食得都幾正
7 ^9 M/ z7 R* A- ^2 {, @$ K3 ]又係摸住個頭雪雪聲
! W6 S) y( j$ p" Z2 g7 B但係果個阿蟬.當無回事咁
9 h  U4 C, Q0 B1 ?直頭so都唔so個男人,繼續行
/ U2 |% @4 T! i跟住被個男人問候雙親
. Y# X$ w6 S+ o0 [& y0 |5 G而個阿蟬就停步  b  G, J" r% A: F) i8 D, G) n+ U
雙眼散發出怨毒既眼神  |) e- h# j4 N* w3 f2 M
跟住口中唸唸有詞
: a5 L" J  D5 H! }當時我企響隔離避緊雨
/ n8 b' S; n% R睇完都覺得幾攪鬼
有次行緊街,有個c奶行緊過黎,條路好迫,係落緊雨,當時我冇帶遮,佢突然用把遮頂向住我,我本能反應用手擋住把遮,仲整鬼爛佢把遮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。