<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?
返回列表 回復 發帖

你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

你地會唔會同個髮型師吹下水?
" E4 I" w8 E9 s; C我就唔會,都唔知有乜好吹~* H5 x  S' K* r. w
! U; o4 N/ y8 x- S' U
愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?
; s2 W+ S, S# ?3 O) Y我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"
6 P7 K$ M4 M" Q3 C/ p& N; G
) M! v1 Q0 p: ^+ K! Jby the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:+ V6 i; T$ Q8 ^( i( L1 Q( v
你地會唔會同個髮型師吹下水?) M) l% j! R! d
我就唔...' Z1 V0 i3 q- B" W
by the way, 多唔多男仔係salon到玩負離子直髮? 如果同佢講話做負離子,會唔會好怪呢?
% I  c$ z5 _4 h. P8 n. u# g. u, j4 D+ f1 f6 ?; i, h* l
怪,諗返吳健豪之前個款就知有幾怪
夏天
% B% B- w4 a) ]/ V2 w& J4 t平頭裝,同我剷短晒佢..
" K0 h0 Q) N3 n* l! D/ v& W
2 u/ o; h5 l: t7 }. f7 {6 H6 R冬天
! R0 s" h6 [+ ?5 [前後同我修薄d,留的水..) i+ n, d5 ?% q" [
, t+ t. M. {& j" M/ [' D
[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
我會0係magazine 或髮型書度搵一個自己鐘意既...同佢講想剪個類似咁既頭~~
! k8 T# n4 \- ^7 ?如果個師傅係ok 既,剪左出黎都起碼唔會太差...
Originally posted by happylion99 at 2006-1-21 12:17 AM:1 Y: d$ T( o2 q# @6 M
你地會唔會同個髮型師吹下水?' D2 A( S  x5 ]- R
我就唔會,都唔知有乜好吹~; v+ \. n6 \" ^4 ?
' ?8 N# u0 t5 g& v+ j0 u
愛靚仔的你地,佢問你剪咩髮型時,你會點答佢?/ H7 }4 M4 n5 r) u8 P. G* Q( q
我就唔係咁識答,次次都係話"剪個短髮,剪薄d就可以"
6 j3 b/ _( H& ]* `% j
& t& a1 `$ i' {4 T1 W- ]
haha,我同你個case接近一模一樣~2 g' \9 W3 V. W1 Q8 M$ N8 C
有時個髮型師同我吹水,我都唔知點應佢~
9 ?& Z7 ~9 {! N: I' \
6 C* |: {! C! r4 V" V8 D/ c而剪咩髮型,100%相同~
髮型師係 fd 黎、所以傾開計、佢知道我想點。好方便!
Originally posted by 龍九州 at 2006-1-21 12:38 AM:
7 B: g8 T5 U8 X/ b/ V夏天! Z) Y1 n% }# x1 D* F4 X
平頭裝,同我剷短晒佢..
  C6 d9 T3 M  _4 _6 \: B$ b! w+ _2 L* g, ?" S
冬天
" }0 C  K! p9 G; D: i前後同我修薄d,留的水..7 m  w& n% k9 W9 m
# @, D9 Y7 }5 t/ T* H
[ Last edited by 龍九州 on 2006-1-21 at 12:41 AM ]
6 A6 s! s1 r& f, S. N
# N. r9 M, o; R
同你 差吾多.....  x6 N( ], a/ i5 ]9 G& a

2 e' c0 h/ _4 E2 A: I0 H6 w我是 整齊 就 OK 的 人 !
靚仔娛
我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
Originally posted by Yui.i at 2006-1-22 01:08 AM:+ Y, c5 `! r7 {/ @* B
我就一句講曬......出到o來睇落係直同長長地就ok......
, V0 Z! X1 |3 ^6 ~( r' p1 r7 E好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
忽然好想加分...........
Originally posted by yeahchan at 2006-1-22 01:14 AM:" M4 m0 h  N5 k, r! }# z

% ~: w/ K( h( {好耐冇見了~yui.i~~~~can u remember me?!
記得.....猫猫....xdd
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地去salon時會點樣同個髮型師溝通?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。