<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 13:53:
4 h# x) A: Q, i3 g% C) K; t, ]. r: x2 f; h
又好!  E+ e9 p+ c6 u0 p4 s# o
* m3 \& u$ w: G6 T
一樣咁擔心......
6 D/ b! I# a4 M: I$ _+ X你又唔係佢老豆,點解要擔心?
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 01:53 PM:. X8 t8 I" D) \1 W
5 Z) y7 K) x0 v& p6 U, A) a# }& D$ }
又好!, c. n% h" j9 ]7 Y4 M
7 d& i) D: T1 P
一樣咁擔心......
. {) W5 q1 g& V, p' u
' E: k3 b7 X1 l不過今年CE都算好彩,好多都係吹水題,; K0 ]- u  m# E1 N
只要平時肯去睇下本書,基本上都吹得到,
+ K( E9 U; `* Z% N( V# J起碼答到個point....

* L2 |& b. g6 j1 y  f. \我呢段嘅意思係話今次CE唔算難,5 t/ M6 }$ r% G, l
只要平時肯去溫下書,就算唔熟都好,; g- }9 y# ~8 l- e
都會答到point....都會攞到分....+ m) u% Y# j: n

4 `" x6 I0 }: k; Q仲有一點,你擔心d咩呢
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 13:55:# a' ^0 M; U. n+ C
8 w9 w6 e- |8 h; e
你又唔係佢老豆,點解要擔心?
, j  L  d( i5 Q7 w0 ~
大吉利是咩?咁咒我!
! }: H1 y% W4 q! T( ~8 k! T) X如果係,我一定大義滅親。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:54:; [3 w. u8 ], y
講得好...) d" F$ t( d% W% [
我開得topic..就預左有人...
9 b, x, [0 e( F, @+ U尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
大吉利是咩?
! b! ^9 k* ]4 i( s4 {+ K) B5 b如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:57:" h. `- c) U+ g* C( r+ G* a
3 }+ U( f$ x8 @) p0 \$ A9 I6 j
2 p2 {# |1 b1 v) j' j# m: e' A
不過今年CE都算好彩,...
& m3 l: n( |" ]剩係依家你都吾中point啦,我就係擔心你答吾到point。
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:58 PM:) j5 r5 C8 Z; D) N" l6 I+ V
( j0 T, ?2 N) `0 \) ~
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
- z+ Y4 _3 W5 K0 m
& z6 Y3 O1 e! j5 h7 U
我就睇下你幾時輸番
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~* K6 G" j0 [5 [3 e0 I3 H. w' Q
* u; H- g% J2 g' S0 e7 C% U( k
巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?/ Q( i% e, N. M$ T  C: K# P
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:25 PM:
; A/ j( G# `' C' z+ ?: k* n9 p今科狀元, 捨閣下其誰?
9 _5 O' m% N: O5 `. }3 h4 w7 g7 \# Q! |3 L3 o* P
唔計你前面講嗰d廢話,
- S$ H' z6 Q) n- l/ r就你9個字黎講,% ~, N2 R3 N/ P+ j
希望承你貴言啦 !!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-28 02:02 PM:
8 ]: H0 c5 q# f聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~) @- ]! J( Z4 K$ z7 b

9 A/ L  s- `; Q. M0 b巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?! c3 z4 g% F$ `
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
) v: W  ]: F  {9 `: _
2 I' H0 \* r2 C! ]: q) g
版主大人....邊度粗口呢 ??3 N* }3 A3 ]4 y2 E! W
請你指出,我去改番佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。