<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖
本人想人地回 d post
6 y0 L& N% Z5 V1 L/ ^沒人回的post為什麼要貼?
1 H4 k5 O, X' `3 I來這裡也是想同人分享東西
For me, getting response is more fun than getting the points.
分數?唔志在
5 _) Z- K8 U. m0 }7 [& f) d0 Y2 [% x最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
EF小人物

我都係中意係呢度吹水多D
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-1-22 07:25 PM:* V" ]7 S& y' P
分數?唔志在, a* S% y2 k' {$ {6 a5 m# Y4 k
最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
" q1 y$ P/ v. _# F" ?
呢番話你講好似冇咩說服力(講笑)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:; V( {" d) N5 @6 C
夠分下載正野打jj最重要
" V# w) R" N6 ?% A1 Z你都幾直接喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 19:53:
* t' y! C) B7 m9 e* K/ d+ D& ?4 F6 Q" e" o
你都幾直接喎
$ ^4 Q1 ~5 [' C" N  _
# l- h( m2 t2 p$ o0 i我慣左ma
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:11 PM:6 m' v; E& H6 g
1 F% j1 R$ r# N$ W
* i# B* R  D, n5 U
我慣左ma
0 ^9 E) O# [& |. {+ q$ {/ E
其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 20:25:
$ h$ Q. V; e8 `! V
: s3 y# x1 u) m! a; o9 e; p, i, F其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
2 h$ e# \' t  f; H. ]* ]
, A  W  W6 a! J3 [8 r! m
我知,我下載的就多了0 O. j2 ?$ i3 U' ^" P

7 S3 c2 @' y% ]+ }- g今個月---四百多Mb
1 J* a$ I2 M. }  n, ~. y而你,1Mb也沒有
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:29 PM:
! h1 @* E( }; b' L+ x$ P1 e; O
/ Q$ {& o  u1 @" w) f& J  u9 x
2 q8 H. N' Q3 M8 [8 G0 {我知,我下載的就多了! F  n2 G, d/ b7 p
* l8 s5 e1 D( D& g- N
今個月---四百多Mb% W- d. z+ ?' B( x/ X
而你,1Mb也沒有
' |# N9 h3 T; I9 p6 A0 B我都唔中意下載
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。