<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2008-1-15 04:37 PM:$ W" F# V% L4 e
0 V5 j; B. T, k. g. z3 e

; M& e* P3 D& j0 w5 e4 n' n: E$ m$ U我對沙田少年的性別有興趣
0 C6 q& c$ U7 D6 w% q另外,我也是住在沙田區的。
5 B0 Q% d6 p7 {9 Q( x& l% E, ^5 [6 }/ r  y" `, Q
- C1 u. o; Q7 T2 j; Y: O
Originally posted by at 2008-1-15 08:03 PM:
+ A# x. t& Q" r6 _0 |* m/ _
  J- _, m) @0 g/ r# A直接d啦!衰鬼我對佢樣有興趣
8 Z9 B$ f2 [! _% y% k5 X1 `
6 S4 S- i/ T% ], Z
睇過架啦
Originally posted by chong2002 at  03:12 PM:
/ k  [$ }4 q; G( B6 A  |真係希望有人可以ban 左佢..
- Z2 w7 o- e' s頂佢唔順
( }  e: j6 e5 B& ?! t
( a9 [4 g( U5 R3 z4 ?; D
佢同你樓上嗰件都不遑多讓姐
Originally posted by ckyckk at  10:05 PM:
$ c. J' V# ]' D' K6 C' {9 z6 t6 \- p8 ?! I; Z0 o2 y7 m  X
, d% V- F; _4 S/ g% Z0 T) o
我唔 ban 分身架
# ^2 ], N" P- w6 Q. m

- @' v2 @! x0 F. c! ?- y1 i佢個簽名睇落同甘生有關.....好似暗示緊自己係分身
9 l( C: X# E6 u但我覺得....毛論係佢真人定分身, 都係痴線既
Originally posted by 沙田少年 at  15:21:
0 g* `' O, s% z& }8 f' C5 H0 b
) _8 Q9 {% E5 c& g8 B; r吹水版 黎嗎
# B  R: u8 Q7 w6 p2 S) G7 Q

* W1 e; A! |: h送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:
" R+ _. K6 R1 s; N) F/ k* \. l& K8 a$ D6 j
$ @& }4 E2 c8 k! ~- [! ]
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
0 e% n$ Q" r% e( Z$ w% _8 f7 ~& H1 z' y8 r3 |9 ]2 j
咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
Originally posted by ckyckk at 2008-1-15 10:05 PM:
1 c+ j" |% g4 f  G6 Y2 P: c/ W7 w
# h. r3 w2 B; ?4 J
我唔 ban 分身架
9 \0 e! G2 Z' M  {4 M. ?" V; X
咁直接殺真身啦 % c: b( I2 h1 ?4 o1 B
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by playbr2 at 2008-1-15 11:02 PM:
' B, q. N; M* ]; W. p- T( F) z  m/ X( d* h

. q( b5 ~, ]6 \: U7 ]/ I咁恐怕會做成沙田區收視率慣性偏低喎
. f8 {+ R0 K# ~% L) r: O1 D
好過佢係度開post 講無聊野 =/=
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 阿感 at  10:55 PM:- R( n2 E7 h2 h/ g, _  G
8 q5 ^3 {) A- d. S3 \! {
! P0 @. f* G. v+ j
送個私人吹水區畀你,以後再有類似私人話題集中o係度發表好嗎?
  W4 U3 E2 G% A  ^, t/ M) k* d0 S  d, s' h0 i- v# N9 g! M
http://www.26fun.com/bbs/viewpro.php?uid=136517
Originally posted by chong2002 at 2008-1-15 11:41 PM:
" R/ i9 E: u' g$ {7 r, f4 @
+ c2 O& c$ [! ]* Z) l好過佢係度開post 講無聊野 =/=
- L' o7 H# I; @
5 F7 b5 h! p9 U2 T8 S7 Ahttp://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=170 |& h7 O1 b* \+ X# E7 }
我開始明白呢個區嘅重要性................
/ T- A' p0 X. N  Y  T
0 Y" ]& ^  e! y9 x話分兩頭,其實我覺得呀沙田少年呢吓真係掂咖,起碼引發到話題性吖嘛~
) \2 u/ D: W% I- X雖然係插多過讚,但都算叫做令大家有d 野玩吖~0 [& M  n2 `2 S( E2 }# e2 S
話時話,如果佢呢d post 圖文並茂登埋自己個樣同落街過程,收視一定爆燈~ / G& ?& X" ~1 [
肯定成班版主排晒隊加佢分,全部版友日日追黎睇,勁過true man show~$ t5 }; w" ]; U, ^/ g: r
話唔定佢仲可以成為沙田吉祥物,從此成為沙田市民代表添呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 沙田少年留言版

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。