<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖

大家要人回定想要分

單選投票, 共有 0 人參與投票
41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
我玩左呢度差唔多一年
+ a# K/ u9 G/ w做左半年忍士    下半年多數係港男OR體育版吹水
- N; Z# m0 `3 |% W, D. B8 n4 Q9 I1 D# K
呢度係我去咁多個論壇    少數需要分數既論壇
, U, K5 q3 ?, h8 k$ F& U/ s) M" v1 [個人出貼想人回多D    分數都好重要
: z2 ]8 }0 u! s但我認為比人回下   答下人   吹下水比加左分但無人回更好
$ D" {+ `9 T* e' d- h% k9 ?* |6 |& `2 M) i
唔知大家點睇呢
夠分下載正野打jj最重要
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:
  x' y6 T! g8 |夠分下載正野打jj最重要
3 l% S* N% R( G" I& g
- T2 Z% E" Z7 }( L+ }3 v9 i; T呢度吹水版黎架~衰仔
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:11:3 Q, P' z. `: W7 z

8 t7 v7 r4 B3 W7 l; ]& j0 ~
. f6 K9 j8 R; y; z: q7 {; s呢度吹水版黎架~衰仔
! p8 O& H. l' `4 J* p2 r7 k% U% Z* a% j. f4 _1 ~
我都係講事實姐
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:' l$ B' t: c6 ]3 V
夠分下載正野打jj最重要
; u; L6 e8 q) i, I1 t: F; s5 F
你講得岩既
$ S' G% w1 a3 {: M. \. f呢度真係要好多分先睇到好多野, V0 n: s9 G4 I' O& z
好多都要600以上
Originally posted by tree728 at 2007-1-21 20:16:2 G) x9 M; Y, m8 W6 v
% }! Y5 p: w' b
你講得岩既
- n2 q' t" W' k呢度真係要好多分先睇到好多野0 t8 i1 c! y: g
好多都要600以上
$ z4 T' D+ I4 Z9 J( [8 p4 r

( v& A4 F8 V; Y" r+ D' ?1個月前的改左做100分喇...8 r* k% \" ]$ b& F+ K
其實宜家易拿分好多,努力吧
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
Originally posted by 阿感 at 2007-1-21 20:22:
, Y( @  P# X  Ed人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
0 R. v% y# b1 Y5 {0 }* l" ?) `% V

4 I7 R7 d  f3 p6 Q. ]6 _+ @咁我想問,點先至唔係廢話?
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 08:13 PM:' x$ U8 u! a, N7 [4 z" Y, f: s
- i1 W; a( f' h9 [- j2 n. a: q
我都係講事實姐
/ Z/ C/ B% f4 Z- S; W

+ q# l+ J+ N! k9 n% O- P' O打咁多冇益架
* i" `) b3 z1 o- ?識返d囡囡好過啦
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:32:5 I+ c6 h4 D; J
& C% I2 o2 X) j0 `/ W% l" I- v

$ D' H& J* B% J  a+ y3 G打咁多冇益架
' q, F. `0 p. D" e  H$ x& N識返d囡囡好過啦
+ k: s/ r9 |, I: d) p
4 E6 @/ H. G: M/ i我又無話我有打
1 K9 c6 c3 X0 [
* d4 U: Z4 y6 {; C, N7 Q至於識囡這個問題...再過一,兩年也未遲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。