<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?
返回列表 回復 發帖

亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

吳知係咪林伯死左所以
, m0 b6 {1 [2 a* b* t) Q下星期一晚9:30※重播※
8 m9 J: S  c* |% S. N如果係因為紀念林伯而咁做
- T: D9 }6 |9 b9 uatv真係要諗清楚以免因少失大. W9 @5 O7 g9 C5 s

5 e6 ^; N2 O* ]- A% V7 D8 ]' C大佬好多睇【風雲2】的人真係多得佢吳少* L2 w& X2 P, k7 c) A4 o$ R
如果改時候播atv分分鐘俾人告
atv官方的節目表:
; Y2 I5 J5 e6 Z* k- @1 b; r- X2 t" V$ k
6 \  n0 d7 P/ V& X" l; O; }6 b* Y6 S2 k/ T7 m" N" A2 z
本港台 2005-02-28 Mon  
. [+ V% w, J% E! b' b# O上午
/ T/ Z, [6 R% z4 f! z5:30 萬事勝意
4 Z! K# N/ A; Y, D6 ~9 ?0 @% K6:29 亞洲早晨 + }7 ?9 A2 {+ k+ }" Q
9:15 曾Sir28騷
% ^* l0 K; U1 B; h8 M5 S10:15 亞洲電視兒童台(重播) $ i9 [' o  R! h6 c4 y, u
10:45 攪笑快閃黨
2 y+ Q- S* ~9 J- i" I% _4 T11:15 滋采珍珠沐浴寶中午劇場:天蠶變(CS)
4 e9 T% z6 P7 S* ^9 J, l1 C , k- `4 O8 C2 X; O  q% a9 M+ V
下午
; Q0 V) L& u5 ]! Y12:17 宣傳快線
5 }* P+ k! }0 ?% q% `12:30 十二點半新聞報告/采詩激白補水精華乳特約:天氣報告/經濟快訊/你有理講(CS) $ @+ U! E0 M. \8 P+ L
1:05 采詩午間劇場:非常好警(CS)
2 R0 Z5 q, i& s7 a4 K. ]2:05 滋采珍珠沐浴寶特約:下午麼麼茶(CS)
4 \, c' Z  F! I/ j- ?- M2:35 曾Sir下午茶
6 B% H# V! Z9 \0 F" \& ~3:05 雪湖灣深海珍珠沐浴露特約:偷龍轉鳳II<粵、國語麗音廣播>(CS)
1 e# d& M0 `2 t% @) u9 \3 x4 }4:00 亞洲電視兒童台 - _& j! W# l( y! v
4:30 不思議遊戲(重播)
0 N, N# q, M* s, J2 w5:00 遊戲王-怪獸之決鬥
" H. [) {" D6 ]2 z' e3 E, f5:30 五稜鏡 + K( n, X* \9 K6 w; z7 i7 i2 y
5:42 天氣報告/澳雪夢幻海馬香水沐浴露特約:群星情報站 3 [" L# q% }5 `. k. r
6:00 六點鐘新聞(CS) / x6 `2 L/ A3 q- m9 N7 v
6:40 幸福科達琳特約:體育快訊 (CS) 1 C3 s) I( O' z  E8 w& g: R
6:45 保心安藥廠特約:經濟快訊 ! Q( I" N' W* S' l& ?, S5 N0 j
7:00 立白洗潔精精品劇場:滿漢全席/立白洗潔精特約:滿漢全席預告篇 , B% W' X& d+ w5 f: w2 l" a% }9 }
8:00 CLAIROL草本精華特約:茶母<粵、韓語麗音廣播> 6 C) ^( f# Y3 N5 i
9:00 Head & Shoulders呈獻:冷知識衝動 ! ]0 E" X. K' V+ D. Z& e
9:30 愛拼才會贏/一生愛打拼:我來自潮州
0 }" C" e. p) N# d; ]6 c3 z  M10:55 馬上全接觸 1 |* ?2 E5 b% `- @7 G  V
11:00 夜間新聞 0 U4 k& X! z* J& Q  \% B
11:25 保秀麗靈芝茶特約:體育快訊/華南城特約:經濟快訊(CS)
8 I- x$ S' O- R1 _* Q% g* k11:35 櫻雪潮流雜誌:慧珊時尚坊(CS) + V8 E5 S! d# k5 p1 y
11:45 你有理講(CS)
2 r1 T# \3 @1 Y- s; _, ]2 E6 w11:50 重點出擊/宣傳快線
& y# n( }4 Y& i, G. k0 t
0 _2 Y8 Y) a7 s2 V$ T- O* |午夜 : Y* p5 ~6 b8 t  _' H" p3 {
12:50 三生牌鹿茸大補酒特約:藍色生死戀II<粵、韓語麗音廣播> - s$ u; G' S' x- V7 g/ M9 p
1:45 大內群英 7 D- c# I; R. `1 Q+ s. E6 Z
2:40 五稜鏡
1 y; O' T0 X% R2:45 午夜影院:夜深沉(張瑛、白燕) - A9 j8 A) D! g1 J7 t! J2 n- X
5:00 第三間電台
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦7 C/ `$ _/ p! B* h" V
無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
播舊片都不錯,那套風雲…
無睇風雲2,都無興趣睇atv...睇FTV好過~
Originally posted by 7dragon7 at 2005-2-25 08:28 PM:+ m' n7 C! I+ C! B+ e
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
" `% ^. T$ j/ ^+ }' L無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
% M8 e# U, \, k# ^6 R4 z6 P
  n2 O0 D8 o& ~0 n5 J+ X) _
係林伯..........3 W* Q  Q9 x: K  O

" v& L" ~: h3 f; y2 J3 I+ s% ]  M6 F我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:. c4 v7 _# y4 t" k

7 n- S, n! D! b' h1 ]: w. k! R4 C
; z+ J3 A; [3 E: A. \係林伯..........' L% d2 W1 a9 A  Z& H

5 Z3 Y, E, {" I9 X! F  k2 |/ R2 ~我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
: r0 B8 t1 I$ `' r% u) u1 r% ~1 ]3 p7 X! K" h8 s/ O) K/ O8 L
" }; o' c0 p: s5 X( m0 u  C4 s
我意思係播都吳使成套風雲2cut呀
7 f, {3 c) n0 Y(雖然我一集都冇睇)
% B' f5 n, i$ |! G* I連掉時間都吳掉  [3 n9 e- f2 ]2 ^
星期五講下星期一就cut
6 n' l, H6 a$ h個台咁攪法tvb真係開心
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:4 m9 E  Z5 Z, o4 u: m
% y3 T1 N6 Q4 ^( u/ V

- B' P9 q; j+ l! e係林伯..........
  |( s* a6 L+ x7 i
# v) h% }4 Q! G6 {; K我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
7 T3 q3 ~- Z' o: e- F
係, 手快快打錯字, 其實我都係來自潮州(上一代啦)
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
又 如 何 !.............風 雲 2 都 唔 好 睇
looklook
poor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。