<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇啲人幾高??????????????
返回列表 回復 發帖

睇啲人幾高??????????????

我想問吓點睇啲人幾高?
% L; `* ?& u/ ^- q$ q* c; v可似5呎7吋即係等於幾多cm???% R" n: X' ^& V+ Z5 d! }
又可似5呎5.5吋又等於幾多cm????1 I/ E' u1 x0 W7 A2 \# `7 z
我真係唔識點計...教我呀!!!!!!!!
Originally posted by neitly at 2005-8-19 03:25 PM:
8 X2 W+ u* [" c% T2 n( |我想問吓點睇啲人幾高?
( y7 l6 d7 t) R5 L3 N( y7 s0 k可似5呎7吋即係等於幾多cm???
( e9 u" @5 t. f$ L" X8 v又可似5呎5.5吋又等於幾多cm????, Q. M4 ^$ J9 k0 [8 k- O
我真係唔識點計...教我呀!!!!!!!!
- _% k' ^7 M* w3 B4 h* r4 A6尺好似大約183~
【icon小偷™】
1 吋 = 2.45cm
" b4 |* [9 l, B' |* m0 k) L" m- jso 1M is around 3呎3.5吋
Originally posted by twh1110 at 2005-8-19 03:32 PM:
2 Z/ O& I6 U* x3 Q, t5 t; `" I, c( l& n- m5 e+ n  U9 r& N. Y6 y
6尺好似大約183~
/ t5 R; B0 k; _* W$ I咁7尺呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
咁我想問172cm,等於幾呎幾吋???
Originally posted by neitly at 2005-8-19 03:25 PM:8 i- B9 V/ U7 v5 K; [5 X
我想問吓點睇啲人幾高?
* A1 W7 C6 E* p: d) f3 U可似5呎7吋即係等於幾多cm???
2 x, }' U' m% K7 K又可似5呎5.5吋又等於幾多cm????
7 ?9 p3 I- @5 E; i我真係唔識點計...教我呀!!!!!!!!
/ b9 v9 u' M; P; S, W; {* k) S5 G

% E: H: G: I5 X8 j- R' O" t4 M5呎7吋=約170
# ]; m( d7 m2 [& I! J* N5呎5.5吋=約166
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by neitly at 2005-8-19 05:51 PM:
5 L- P3 T$ s8 A+ I3 x2 x咁我想問172cm,等於幾呎幾吋???
! B6 x% o2 k* U0 ]差d就5呎8
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-19 05:48 PM:! d5 E1 U3 R1 T; ~# X

{  }7 U4 l# m7 `' E/ F7 e+ j咁7尺呢
3 k; C$ ?2 ^% F, l( H; m' v213.5
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
1 呎 = 12 吋3 d% N& x5 H1 w8 ^  i
1 吋 = 2.54cm
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇啲人幾高??????????????

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。