<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最麻煩歌手
返回列表 回復 發帖

最麻煩歌手

有冇人睇左知道ka??
) O2 U7 k0 Z5 m0 z  X4 ~, C: C志雲飯局訪問林夕時# E! w* v/ k3 x' H+ u" h
問佢邊個歌手最麻煩3 l/ C5 a3 H' ?* g! v
林夕答呢個最麻煩歌手係邊個 ??
會唔會係黎明啊
林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:
3 K! _& w  `$ q, K/ Z林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
8 c" n/ N4 S; E! Q" h我好想知啊,係唔係啊,講黎聽聽啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:
+ l( S" A2 w0 D. o7 K( }林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
' @, I+ e& w; V& T2 `0 e

9 E7 A& s- m3 P3 B3 B: y2 u
5 d: c0 {5 n" o/ g" v4 ]即係邊個來
有人話係林憶蓮哦......
Originally posted by head at 2007-5-30 01:26 AM:
7 Y% L. k; ^! }: @& d% {
% O* ?# Y( L0 R1 V* k' i- t% P

; z8 ~8 \( j' s2 d即係邊個來
: P) s9 b2 i$ ]) e  c6 E, T' C& H' [  _6 D# Z# M% Q
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
, n4 b0 d9 E5 @' Q8 R
6 t7 K" w( C% o+ P3 r% A
Originally posted by playbr2 at 2007-5-30 01:16:" h! h$ a  m9 F8 e* t: K, u
林夕答呢個最麻煩歌手係....... 你個妹
( j# h+ B) T% Z" _+ {' F+ B

9 R1 c; S9 H; q- G4 p( c咁大獲
証實左係林憶蓮
Originally posted by 龍九州 at 2007-5-31 12:36 AM:
+ i2 ^. n/ }! D5 q9 q5 q$ N証實左係林憶蓮
7 }: D& \0 S: \) o1 J+ q
- g# V' u$ G$ p2 E) G& F
really!?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最麻煩歌手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。