<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)文科考完區
返回列表 回復 發帖

(CE)文科考完區

考完中史,基本上都考完,- B2 E& y& S/ _
仲有個oral,有排先考: Y! N& n8 }! J1 V1 p9 K
% Q" e8 Z: m- G, [
各位會考生,你地考完會考諗著點呢
7 [4 V: a0 e( S, `/ v我係高登聽到有人話想搵工,有人話休息...3 a" P0 c4 q$ o& t
) \. h6 v: q; s( \0 O* ^7 ~
你地呢
Originally posted by jen01 at 2008-5-6 01:55 PM:. }6 t2 \8 L% H6 A
我係高登聽到有人話想搵工,有人話休息...
# D+ i7 q( I1 c0 z' ~4 `& P1 V, N5 n
3 k% ]/ `- h; n: w  S

' }$ _: Q. \) f2 X點解唔過返高登傾?
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-5-6 02:20 PM:
6 q, r+ C$ v% j8 W點解唔過返高登傾?
. C: x7 K3 g# w5 r

v- G! T  f: p$ `  g因為我唔係高登會員,
Originally posted by jen01 at 2008-5-6 02:20 PM:
7 T  x  K. I- x) H* H% ~" b0 {% k" z1 v( p6 P& M

' Q. v7 F4 ]* Z因為我唔係高登會員,
$ J8 M/ l( d0 b3 J& t算啦 你係依度開post都係俾人追擊多
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

i"m free...
5 e  R  c5 B! Bnow i just focus my driving license test^^
一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
Originally posted by e_e at 2008-5-6 16:26:
! S% u3 y! {4 e一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
7 n2 [9 O1 S. X$ w8 k
甘生,識你咁耐,幾句最有道理!!!
Originally posted by e_e at 2008-5-6 04:26 PM:6 W) X) F  ^5 t8 E
一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
7 B2 k3 G/ I4 W+ @$ t5 F聽講台灣d 大學 同 高中無分別喎?) U& q0 c/ }8 r: h( M7 R* [
只係掛名叫大學 但實質係 高中..
2 B& [9 X" K5 ` 原來甘兄.................係垃圾" M/ e1 i! B3 M7 x! S2 v5 ]

2 t2 p9 o+ y9 C' g" W[ Last edited by chong2002 on 2008-5-6 at 05:33 PM ]
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by e_e at 2008-5-6 04:26 PM:
9 W5 J  Y; ?  i  J3 H0 ]* s% E5 Q一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
5 I9 H8 E7 a" Y6 s0 d. L0 y- A???4 ?0 l6 {, p( T
& W9 j( d7 i% t$ A+ ]
why say this??9 m  p5 n5 ?- e, U9 K, a8 K

# x1 C+ q: a, t* j( a/ H. Y. ^more explanation pls
Originally posted by e_e at 6-5-2008 16:26:
9 J# J# v( D4 t, l6 g, A! D一讀大學 , 先知高中果d同垃圾分別唔大~~
  b$ }1 o0 T1 t' f
: ^) Y# J* s% n算吧喇你青頭甘...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)文科考完區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。