<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:" C6 p& Z* I5 m& u* `( z4 |
singsing姐,* P3 ]2 }. V# T, m/ g- F; k, d
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁2 X+ p- y+ ], `1 \
4 Q9 S$ @: z' c8 M
p.s. 響好文區add左呢條link喇
' e. _% |6 [5 c2 Q* ~! m! \$ @' l. R* n, k
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:+ _$ ~' o, A+ h1 J% K2 b7 B
* x; r6 j! y7 ^1 e- K* w
2 d9 \9 R: Q5 C- W! h/ Z; v
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
0 m& I) v0 Z/ y6 l

8 p8 F' t- J- i; w& `% U- ksure~
: M8 m' @, I8 v' _. z' \" T- G我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
! C/ P& r0 J0 f- h; A) D我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:7 p; e' _2 d) W+ Z; @4 V# D
0 i' A/ p9 _# \
  K2 x" e" x' W6 a4 J6 p0 l
sure~
& w$ ]4 \1 g( V; P* A# v我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
3 d; ?9 T) O  G( r2 J) ?我地都想EF可以多元化d丫麻
3 b; H9 t( D2 d; R3 y5 b5 a
) S3 J* Z+ C) {: S
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:
& p' J/ q% C4 i! e  C3 l6 l1 {  b# T7 Y$ k6 c: @! X0 `
. ~( U7 e, f5 ?4 @) f
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
. K  w0 E% D9 ?4 I  [/ G1 Q* w" ~
; C5 d& F3 ?* w" {8 C3 j
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:
8 u2 g! w& c/ R+ }% g, L
" m6 Q- k/ }3 Y) c; D. ^9 _6 \5 C3 p" Q& r4 K" Z
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
5 L) R0 l$ }1 O2 U& F  }
; |1 ]1 U0 B# t5 J
9 {2 s1 `/ Q9 {% I1 L絕密, 睇完 delete, 唔該
6 g- O& Q& N$ ?2 B2 E0 J& v0 [4 V: J, ~; X6 B
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:5 q& j. h. V3 H  Z: M
  t6 _; l$ l4 U
' H$ O+ R+ h9 e; C! a
% R8 P/ w2 l# _6 y$ s6 q
絕密, 睇完 delete, 唔該
9 P2 ]2 A, ^, L( I4 o. s
/ a. h' E8 u" j1 y( ?! y[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
5 H- k7 Z2 I8 Y5 e2 n) O, I' R' s0 ^3 n: |5 r$ m
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
% V. G6 E9 ^) Z好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...0 Y3 T$ L' G" b) w/ B& C; c
大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多
9 @# J5 h# ~1 q8 Y2 r! W如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁+ G5 ~- [! Q  |5 V; ^, I
大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:5 k$ x9 L# v1 a" I$ R/ R

5 h. r7 ?5 I9 P: a4 ^, h: w0 `- V, E
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
" M, ]) i+ J' t% e: L2 c* A1 |2 d: y9 [9 E5 I' o1 B
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:
& ^% O( H6 t' B3 m. ]5 M' b0 [$ k3 C/ `# c( E
, N# c# g% U; s2 e* a) c
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
0 V# ?0 ?& e4 W- i7 H) c
- _1 I) ?7 N2 y! w/ g3 X9 t唔係講笑, 大家既意見真係超有用的& z  [1 h* O. ^3 _% X# v( I
其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....& W  J+ K2 C" e( M: Z) i
所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞
3 }' k/ [2 [; e* N( U, |2 c& W集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎4 e& ?0 \+ D, ]5 f! G
- k0 K/ m6 y) T1 ~; w
不過唔知大家有無時間
' s1 J" N6 _) {' j5 b! u, Z% e' W6 w0 Q0 p) F
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:
2 ^7 y5 A7 O/ V) `& Z
9 l% c; Q+ w1 f
* z8 x8 _1 F" Q2 w唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
2 L/ W7 D0 h% Q3 Q( u: G8 S
; c% ~5 L5 z( ?9 Z, U贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:
5 p# r) O* H' G2 C# _* L5 |+ B/ b9 s2 W$ @3 y4 E- Y  w1 L
, J2 U$ L- K$ b8 i- ?& o
贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
9 y0 t4 U( @% X: K9 `6 v; H& Q7 V3 S, l+ \+ `
收到, 公投可以開完會出~3 D) L2 n$ F- F: N+ L0 d9 }
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。