<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-14 07:08 PM:
, f& M" G/ o  H1 h8 o/ U+ a* I% C我反而覺得女人比較幸福……6 F4 [" n4 S! K+ U5 o
因為可以恃 ...
2 E. `1 @2 w' [0 O0 e

5 K+ j2 V, s! \# f完全AGREE....7 R3 J9 I5 p# A. d9 A/ V
話男女平等.....根本就冇E回事.....女權大左......男既就盡量滿足女
Originally posted by pakho at 07:41 PM 07:41 PM:
* f0 E; D4 M  R6 o感謝上帝,我覺得男人比女人幸福的hah ...
  ], x: j% u4 Z
哇!!咁激ga形容詞啊~~~~
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
Originally posted by 左輪仔 at 08:22 PM 08:22 PM:; b' d! d% m& W* z1 T: y
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
0 P" o& k) R8 \+ d" K
不過有點人並不認為列~~~$ \& j2 h* d) e
他覺得女人應該做家務
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:28:* Z6 V4 K( c5 p
1 F5 `; V5 e! F" L
不過有點人並不認為列~~~
6 s* z6 y1 u1 H4 p& I他覺得女人應該做家務
7 g' H% O  _5 S1 i6 D7 i
大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 08:30 PM:
7 g2 K1 V* X8 W2 Z, \
( ~( k+ [- g: |4 Z( U% s) i大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
! p- \% i8 N' a6 q
我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 20:33:
0 b9 z- i$ m) C' o5 x  c" y* J, C6 ^) o' e; K' f1 [" I# I
我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
- Z& r) I: f$ x2 R" a" o
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
Originally posted by 左輪仔 at 08:35 PM 08:35 PM:3 I5 }+ E3 m* u  p" c1 l
: \# F3 O1 `+ \+ ^" G; s
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
# j5 d$ C3 }+ m% [, Z0 ^+ {- I咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 08:28 PM:$ V' F: d* a# G0 T* y0 Y7 W

& t) Z, O: r. H1 I1 D, G% v* ]不過有點人並不認為列~~~$ a9 u" i5 A5 Z# L1 a
他覺得女人應該做家務
% W' b9 u) [1 |! T: V7 x5 c呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~+ [( }8 E+ f, h* p4 M# N
有家務就應該一人一半~~" b7 T' p4 r  q4 ~. ]) j
有責任心~~~7 r/ d1 r; w+ I& s
咁先係男人o麻^^"
Originally posted by sfxc0000 at 08:40 PM 08:40 PM:' [; n/ \; U8 Q- ?; U& ?

4 D+ e6 n: a1 B7 i& ?呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~  s0 G. R( _4 A- r$ v$ V6 H
有家務就應該一人一半~~: V, X7 c1 i; [- E$ _' f6 x. m. A5 e
有責任心~~~! s. t# _6 a: \2 I2 q
咁先係男人o麻^^"
' ~3 {$ ~0 f* C* ]& C% D# QD女真係有一點慘!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。