<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想日本仔-------輸埋第二場
返回列表 回復 發帖
睇下今日明報 la
. g* `4 K- `: O' Z6 k. ^唔通捧日本就係死罪? 只有大陸人先會盲目反日 ja
. k8 b! `6 J" [4 u" T: @# j如果香港對日本, 我一定捧香港, 但如果日中大戰, 我會捧日本囉
Originally posted by zedpyma at 2006-6-18 00:53:* F/ o# Y! D/ S2 V- {% q/ g
No need to link Soccer with History !. _- a8 }9 f' Q

1 k$ T  H/ A* P9 `+ w9 IAre you are dare to say you dont even use one thing from Japan ?
5 ^, D+ [+ u8 t8 _( {& d: {* }7 I/ CIf not, please receive back your word,7 S) _- K) A" |' ~# ~) T

% N+ j% C4 B& \, @and you "SKIN" !
9 g5 Q8 I" _: i+ U4 ?! K/ s% p3 `* |+ \/ B
又係呢d荒謬理論? 大佬呀, 用日本野就唔X得日本呀? 為什麼你不叫日本鬼子如果繼續用"漢字"的話就要臣服中國呢?
8 A6 N9 q* @5 v不過我同意體育應該同政治分開, 只要踢好波, 哪一國都支持!!!
# ?% X0 I- @- }5 _  s2 x6 o
0 |( w9 i) v) m5 X/ I- G[ Last edited by 打狗棒 on 2006-6-18 at 12:14 PM ]

100 x 75 PIXEL下載

Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-18 12:12:& h$ d5 P) F1 P( O0 O: m2 E) p

+ p! r, Y1 @" R- V' W
1 T, G9 U- n! j% I' n- B  I5 H$ d又係呢d荒謬理論? 大佬呀, 用日本野就唔X得日本呀? 為什麼你不叫日本鬼子如果繼續用"漢字"的話就要臣服中國呢?
: E5 F( h7 Q( r+ f/ s# U3 {( x9 n! y" c, @( X7 @
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-18 12:14 PM:
1 m) F' Y/ T6 H# D3 {
1 C; U2 f& k  v  \+ z. A" t( l1 F3 ~4 g4 w1 H
) r5 U5 \. M! R: _5 y* c2 ^. |- G$ U* ]0 n4 H

8 p" M( b/ e! W/ H日本仔係屎波嘛,快快出局,大快人心.

排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-6-17 10:41 PM:
9 ]' R; ]& ~4 e
; k  f) p, F: Q9 `# [2 y3 r) H/ Y6 Z
一個國與我比?8 }% T6 K- c( k% w/ ]) A

) t5 y* ~6 G# `3 z你應該以0 |7 E% _: J1 S7 ~1 h/ m3 F$ E' T
6 M. N2 o% ^, Q, N- [8 j
...
  Z. L, F9 g1 ]1 g5 Q1 e& ?
! z) a4 @& k5 \& |- r
當年〔日本仔〕都有攪..................................現在〔你〕又用佢個種方針去搞..............。吾通你係日本係.....................................餘孽。
/ t+ E9 |1 [7 |- U3 y7 w0 _7 K2 A, Z0 ], s4 Y1 J
) f, x: p6 k' E; X1 A  t# T0 o2 K
我是將日本〔仔〕對你,人對人,不是國與人比。所以我無搞錯到。
2 g$ f% }7 o7 E9 m- j6 y0 l( v2 g' F5 q8 @9 O

* {/ ?- _1 _2 ^$ M- d: ]
+ A7 O; z$ U1 e; j至於我在世界杯杯觀點;跟其他人不同,因為日本現在代表亞洲出賽。現在亞洲區在世界杯出席數為4.5。如果日本好成續,〔當然最好是上仗贏澳洲,不在最後幾分鐘輸波〕那麼連今晚一場和波,下場在巴西俾面派對上,就有機會出線。如果南韓又出線的話。亞洲區在世杯有好成績,下一屆出席數就有可能增加。這樣亞洲在下屆就可能有5個出線席位呢。中國同日本都是在亞洲區,同在這條船上。所以捧日本最利己利人。! I! \; U' L6 R( F
相反日本輸了,亞洲區的出席數不變或變少。你認為對中國以為出席世杯又有利嗎?這叫損人不利己而已。
) N5 [9 n) {9 Y. E& _  y$ O: T7 S2 Z% E+ q! D" |
你要反日,我當然不想插嘴,但反日同時,應該分清楚,那些政策只會對單獨對日本有影響的,那些政策連中國也會一起受牽連的。* q) u9 Q' P  d7 S3 h

' \# ~1 b" s) e! N2 y$ K[ Last edited by 金魚佬 on 2006-6-19 at 12:12 AM ]
nil
唔好盲目咁反日反日反日............而家又唔係打緊戰爭呀????
唉, 估唔到你係"燈".............. G) I( N/ e4 w2 t6 g
日本仔又輸唔去, 我想問仲有邊一隊你想佢輸? 等我.............
下次唔駛你希望日本隊輸呀,因今次打和其實已經出線無望了...........對巴西拿三分.....
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-19 12:51 AM:
3 H! m1 j! C" x5 Q% I唉, 估唔到你係"燈".............
! I3 |  D& h; Q" H5 W7 ?日本仔又輸唔去, 我想問仲有邊一隊你想佢輸? 等我.............
& A2 q9 Y! B8 Y0 D5 j5 v/ D- \, r! a7 O) k, [- Z( \& x/ \  o
可以試下喎
, [: ]7 N# `9 E  v" v6 J
/ H1 q; `% ]( f  ?2 n川口能活神祕救左個12碼5 A1 d0 B4 |7 c; L
條眉又救左一球
4 Y  K( Z2 `- ]9 S7 ~9 R$ F呢到都兩球啦
Originally posted by hongkongpeople at 2006-6-19 01:03 AM:
5 t: O6 U! q% @2 v0 I下次唔駛你希望日本隊輸呀,因今次打和其實已經出線無望了...........對巴西拿三分.....
; J* e" G$ Q9 Y: E/ ]派d架妹球迷出去,等到巴西成隊都腳軟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想日本仔-------輸埋第二場

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。