<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]
# h" }# N! U: n似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^,
% s) w) k$ l( u* P' i每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
7 {% u& ~. o) q, @" A9 K4 A之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z
) j8 r' g& B5 `8 u8 p! w: B" [, |% |我指是那些貿發局的人啊!: A& L0 n( Q9 K1 O% f5 Z
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t-
! [' u. N& x7 d) u4 n或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!9 D8 }* y" A  u. j
講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
$ j7 g% G" i) o+ Z, p/ \* v4 Q不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!
6 p5 S, f8 r$ _! o0 d: D( s
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `
, p+ m  r$ d2 k佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!. E1 \" D$ T' D0 F' e
但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶! # I% q7 Y% r* L7 H  X
係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I( g+ V6 u5 g+ r$ e; j+ ]: a+ F: G
這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!9 f3 T6 G# X6 B, V& P3 x
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z& \1 f; R# w1 w
這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!3 X3 m% w- |, T: w& [6 x: \3 e7 ]
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!
8 g( D1 ~' Z9 z# _舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!; A+ @& \. `8 Y7 p% O0 L

# w: a/ p- W" y7 U註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
/ \' Y7 d* i7 [9 N4 F8 k

- k3 _2 o' E9 I# x5 D如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術
2 ]3 K) O/ {6 g# x9 F* _4 }  {jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
3 H( [! }9 C. F4 _8 z
我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你??
' R3 q7 c, @2 o6 ^2 p& E. [侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
, O8 B4 q# g: M! Q: R% @
其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~; }7 m2 f) ^) @
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
2 I! m, l9 g" T( m' q% ~2 c- K
甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
% s# |7 O9 F( I5 |" e9 k% J* V日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
, [1 y3 @1 H* E% {, `人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!0 h: z' j3 j* W: Y8 S9 a% i
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
8 p5 a& `: H8 N/ K# p+ F9 T
姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
2 Q" T+ r5 s% ~姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左' C4 c! r8 w2 q  y) H
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!6 {, ^6 R9 S. L1 ~6 ^% y  z. x
goodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
/ D" F7 @! x2 f6 {
就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
3 s! @5 f* m9 w8 |" i淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM* V* J3 }2 P9 d/ T9 o& Q! X2 t
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, * H/ D4 R6 Z6 |% f
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!# P3 \3 N0 J5 X/ B) [
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...2 S/ K- s' c* u8 W/ I4 o
goodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
0 [7 T+ v8 `+ _: i  f, [/ r
/ X9 ]9 G: c. A6 e我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"
7 B) a3 j; s! j( h+ S5 u"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?
2 [4 u: n. w* P4 w  |0 V- }/ q( H  n% D問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
! i' ~, b& ?! x. {3 q( I1 M4 ^* E之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱
8 A+ K8 h) N  m+ f1 z當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒
! t, i7 u0 u( x! A+ G/ H+ [7 d你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎4 A% I0 T! _9 A* K+ p5 J8 J- f
我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
. U1 n1 s5 S: I- Q8 k; p  W唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,
3 C3 G8 a5 q: d# y1 b: a3 c指既係你所說意淫既一派  h" z& O* C9 z5 n- |. J
你講得啱o靚模個名唔係佢地改, ; {3 X5 T6 n0 j2 A/ f, a
但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
/ S3 {9 w5 r* j" H8 E6 A甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!: ]( R3 N' q6 P  W9 g, F" y% J. V4 R
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
$ h$ N. n7 n0 _6 t人地性感小小大驚小怪............... ...
- \$ G  J* p" ]5 F1 P5 j. n0 D% galan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
8 N$ S! b0 }2 O, o: K! {7 l% u$ W6 y  S3 z
哩d咪真小人同偽君子既分別,# A* F4 S* z8 h  D7 ]. g
當然我唔係話av女優係小人,% S/ w( y  K  r- J
露係唔會比人歧視,  u- n5 T0 A) L3 y1 ~5 ~5 L3 ^
但人地av女優做得出唔會唔認,+ k/ F0 ^2 R8 ^1 @" F. I
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康. G- r, s' T, J$ \" G
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?
* K- l" \7 e# q7 T5 ^你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
, U/ z  B+ F1 s$ i& H0 {! q  F' K

5 j: \: q& `  c# ?. y2 ?哩d咪真小人同偽君子既分別,, V  n3 |  p2 k3 Y: \
當然我唔係話av女優係小人,
$ L' Y( P* E( j3 c' n露係唔會比人歧視,
+ q% h2 a- W" R* B9 k但人地av女優做得出唔會唔認,1 B9 S4 ?# _" M' x* R
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康9 E2 N- H* k0 l8 }" \
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...9 M( Q5 P- E% o# i/ B. M, _: @
jojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
$ d1 r# z, t. s, C+ B& A你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?2 H9 l/ f  k$ k+ {- `+ a1 h
同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
; h$ y  ?& ~; N' R就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
- z- v5 a& E( v. o! v淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
* b" `, w8 L+ {3 K2 g4 O' H迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。