<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leolyk at 2005-6-6 03:24 PM:
7 W$ f9 J  \8 }8 Y* R9 n* Z: I9 h我未呀
; N1 ?; _& _, n% p# |. E3 o$ C我覺得好woo糟
+ O1 Y- V5 c  @. C* i  X+ }所以冇try 過) T0 @; W  L( d! ^" k
但係d人話好正下
5 h$ ~1 ^8 A" `0 v$ G% q+ q  D3 o- @好想試...
7 @8 S( ]6 o- K6 B/ p3 S4 @
我又係覺得好污糟,
+ _  B( r$ a5 D( W但係我條仔話好正喎!
8 u$ F) m& w% F: a不過都係唔想試!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:. C  s/ h* ?' V2 X* K
最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
0 T0 a* X& o' B* ]小心風濕呀你!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:8 f, P+ K4 n( ?# i/ u3 C$ l
最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
9 y5 q2 `# |8 C- n% g會唔會風濕架?我成日都唔抹身
Originally posted by at 2005-6-11 01:50 AM:
8 X: ^$ m- i  b* c( l$ j5 X8 a' P7 U+ f
會唔會風濕架?我成日都唔抹身
3 t8 c, }2 E  m# b( j
會架!!
Originally posted by yuenlicheng at 2005-6-9 12:53 AM:
7 k. B6 X$ e' X, h( p- H$ U% }" a2 H成日都係...全屋得我一個同3個工人...
  V& P4 r" `; h4 j
$ r2 B$ G9 j) _8 |# n

5 D: O$ |3 m7 ^" }& _Are you Lee Ga Shing???
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
梗係有啦 ,3 E$ f, ?; y3 Q' s! b1 s
成日唔著衫訓 ,& c( s6 M, X% _8 H% e6 y3 J
我成日都 [條條fing] ,
! k! f' E7 P, Q# w. ?2 {( L好 high ga ,
0 q' ?' F0 m+ G! [+ V' Z2 h不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
Originally posted by 膠佬 at 2005-6-11 08:23 PM:0 `+ d9 }" b) G: K. m$ o
9 e$ i7 D( W- ]# p, M
不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
  s! V! z  @- b! r  y: T; F1 y
6 S# E1 X. |* d7 N7 M7 H

) `6 T' ~9 M* B4 q7 B; K這個就繫我唔裸睡的最大理由,我總覺得好容易把被整邋遢!
我都試過下& \! F5 J* r! S
因為我當時細個發高燒4 X; t6 t7 ?. e6 X' h
所以便除晒所有既38 i; V3 o1 [+ V
我重記得好自在既感覺
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 01:49 AM:0 r2 @/ o( P+ q5 k+ p" X2 Y
1 q# M' t4 J' \, O4 u$ b' ~! u
小心風濕呀你!
8 `% W$ `* W/ B仲試過連頭都唔抹添=.=...不過個feel真係好唔同
膠少陣當幫忙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。