<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:
+ O) T7 x+ n& C- s2 g' |singsing姐,
* R! |; s: F; d# x7 p可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁
) Y! k1 \& ^0 t2 _' Z& p2 N
. p2 o8 H/ S* w4 @' C' mp.s. 響好文區add左呢條link喇
4 }* o0 n& R5 f- i' M; I
1 H& H1 n2 C6 T! ~' d; X" i
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:
8 s$ Y! Z$ U7 E' m+ s1 L' p; u. B4 N# H, c( {2 m. l  s

) m7 F% n" r  r% V9 X( O/ o你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
1 l3 S! }' V- Q3 s& f0 w6 ?

1 Z* p+ j) s% `, h8 Q3 \# qsure~! i% Q" n: w% w2 ^6 R( u; Q0 d
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~) s& F1 Q5 v6 D& ?
我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:2 y. a% T' G" C9 w' w
5 h% b1 M3 G! Q$ a4 p

& @. m+ O# O! l: O. }% d$ y3 Ssure~
4 W8 j8 ?8 _/ F; o! c$ l5 a我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
9 D- w  l. D- d' c1 N9 x( Z8 h我地都想EF可以多元化d丫麻
) J( d; R4 @- I
4 u/ E4 n+ o) I4 f; H尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:. F) D3 w7 W2 q% u$ X: P
$ f3 ?2 |0 s1 l! r

9 C) o# G. h4 _尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
0 w) g! ]$ [( `# w, @# p% J
! t  E, g& w" M3 g5 y- Q
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:4 J4 ]  T  \/ x) J$ [( p

! S9 s" a( W! j
6 H4 R, @6 X7 M6 v完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
4 A! S/ _! s+ w7 q1 s
* ^0 A& q, h, ^9 E' Z" ?7 F. e" [. s9 v
絕密, 睇完 delete, 唔該
) N/ \5 ~2 B3 Q  \& ^6 Y' _8 Y) K, h  j% R+ f, ^( r( B
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:
$ y- p1 p, z6 t( K
# Z! W5 `- e6 p2 u8 }. `1 c" i, Q+ S; u! j3 X% }! z

7 {# M9 G$ e/ f. Q5 M絕密, 睇完 delete, 唔該
+ e2 p9 f+ `! w
# T; g7 P* U) S# H) S0 C[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
! ^* r/ V8 T* m4 c( K
0 O8 v2 |* k2 o4 ]$ X3 H唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇..." `7 n6 ?7 H+ w3 _4 F) Y; U' E
好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...8 c) L  l1 K4 j$ E0 [4 E9 ?
大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多- |5 X8 D5 k% o/ C; n4 K% P  i- y
如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁
8 r9 h- |+ g  Q  d$ ?: m大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
0 ]4 {% i  \0 m5 r8 }
# O4 h6 j6 [4 r! D6 R9 {
, Y/ ~! W6 R9 I3 M. D, o3 X# T唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
; b2 J8 C7 |, J8 y( a# t3 {

% a3 U  p# R6 A$ r  c! A9 {* g2 b我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:
7 u3 ], t% {4 }( [$ _
) ~) e" w0 p; u, a1 @' M
& @3 m. D' m1 ?- O& g) I我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
( }* W! V$ P/ O& z. u9 I

) b  h$ @0 |& P7 x* P唔係講笑, 大家既意見真係超有用的
( G. a$ g5 J) A% o# N# Z其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....
: k) n, l4 S8 A所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞
, v" A$ m( X. \集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎& g' ]1 o, k( r: n+ g& P

, B6 ^6 E- Q$ ?. C* h' z不過唔知大家有無時間6 A* _1 @4 b& [: M

$ e1 N- T/ P, P[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:& r4 E' A) B3 \0 x/ i
! C. |5 G/ e% o: |6 Y  C; |, m- _

9 G3 |0 J- B5 P; X2 G  E+ {& v唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
8 I& l/ h0 R+ ~2 f. {! u8 y% x( c7 @$ @5 J& k+ z3 i$ n
贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:* @6 M, D$ y( ?2 C) e. n

$ y- f! g, S9 a/ u( M% t4 U
  c$ t1 v4 H( h贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
8 _/ ~  }4 |  V3 Y- i. z4 s- _4 _% d( [+ U" |
收到, 公投可以開完會出~. h1 i( T. q. }1 o  D
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。