<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??
返回列表 回復 發帖

各位信唔信呢位索女28歲 ??

http://www.youtube.com/watch?v=mKpcN8Xkdq4
1 R8 X. u' y6 @; O( Z# R- ]7 V+ z$ [. G  B. H0 u: e
個女仔索嗎# z1 ?% q; I+ M4 L+ u
我本身以為佢只得22,3歲,/ H' j# f/ ?* b1 S
估唔到佢28歲
我是一隻來自南極的北極熊
搵個人應下我好喎
sry~7 G) V1 I' M$ Y6 D) o6 m  O
我真係唔多鍾意佢....
& c6 K) R' D- v7 o1 j# E特別佢粒八婆癦好難頂.....
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 03:19:
+ r4 {) G4 @0 N2 I# i( B搵個人應下我好喎
, C8 ^! o: O. |+ I6 [* ^

0 S+ @9 b; e8 C7 h6 H9 l1 m/ p$ ^& Q" W/ N4 Z/ G. _/ ], G
Originally posted by SWK at 2008-6-3 03:41:" }0 J: j  V& ^0 I0 b5 o2 n. H

7 J, l# u/ T2 X+ ]
( g" @. K3 z6 C& G, J: q, g- g% G9 L/ d
7 z5 ^) R  T, V7 Q/ Y' V; q9 Y! S
' [; y  c" i) A( h* Y* T9 ^
Originally posted by head at 2008-6-3 03:43 AM:
: q1 B  \7 `6 K/ r+ r
+ x7 K0 I# f" t, ~5 ?
2 W/ {+ }) [( u1 ~- M! m7 O0 A3 C: {2 ?7 @# _
& _- _; s% c% p
Originally posted by chrislovegill at 2008-6-3 03:23 AM:
: b3 W7 ^8 L& f% A) r7 K) csry~4 |; W) s! ~- k6 T# L+ [+ c" m/ r. Q3 E
我真係唔多鍾意佢....
1 E% @; I0 E) x1 p( B特別佢粒八婆癦好難頂.....
' [+ r4 v9 b' a0 p* U

! t/ ~/ \1 m4 ^$ U八婆癦# T! Q% S1 c4 t. Y% g& |8 R
邊度呀
Originally posted by jen01 at 2008-6-3 04:17:5 r! m/ f, @& B" h) l

- g! J! A4 s1 S8 f: O
1 c) F4 M5 ]/ R! O八婆癦' A& j* h9 |9 _. g. ]* \# C
邊度呀
, a  Q7 \0 I& {* ~( F& {% C2 L% ]1 Y, r* F! `8 u  l
咀角下
係呀 , e+好多都睇唔出架 , 少心下次會失身比熟女呀~~
如果可以同佢扑野,真係死都抵
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位信唔信呢位索女28歲 ??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。