<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好....; }% i( `0 ?+ w
我唔係新泥嫁.....
$ w' r7 d) ~: E6 R# y我係之前都有係到玩既!!# R- i& r/ q* Q1 b7 C  t
我今年11歲~~
+ v1 O; Y+ [4 l1 R" |2 A我好想要個bra~~0 E& M0 k7 w  `  W4 ~  d
但係又唔知幾$$又唔敢去買....* B! G9 J: y5 e
我今日見到d 胸圍 19-25蚊....
: e7 w1 |* q$ M- p. X; J咁買唔買好呀
$ c9 N3 C: i: x9 w3 Q6 `( z
* q- N! Q- }# o7 N; k[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)
: J$ w* O- i* R$ U$ n2 b  ~需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!- K/ s& k4 ]5 `0 M# A# a7 e. }
不過我建議唔好買二三十蚊果D,
5 _8 J: O: |  {% W) X& g8 t同要學點帶羅!& Y, r) Q6 P  ]  p7 A
因為我以前都係買D平野同求其帶,
* X2 y  v! |8 T0 |# \後來有人教我先識咋,
# m6 m9 q# F% L- U" k3 X真係挺D,個形自然D架,5 g% f$ U7 P5 j  [, r' ^
總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:9 r; c7 x* ]. ~" F' S, c
christy, pro喎
9 I; T9 n* R( T* x! G7 m+5鼓勵鼓勵
( A* a# B2 H. g8 P
嘩!
. F. W) \5 D! _) ], ]% D  j# }多謝呀!" y8 Y" y4 {- u* E
我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:
5 @9 |3 N9 i" z9 l$ n, r' N% [/ L  |4 b/ C8 Z# S

. J) U" i" G3 F" N4 l7 qNO
" \3 U' k$ [' T8 z9 {- t$ v  N
應該冇啦!
& J# Z9 W# ?# `7 V" t% N- g% e其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:
" P/ D8 P1 x, ]4 V; ?" ^妳點解好想要個bra???(需要未)
1 l; N; f7 ?. _" b5 N  |! ^需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
& _# Z7 T; i0 Y* T( O7 v唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~0 E; |8 n- _8 [9 F$ X' m
因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~- \2 s2 }) O; i
而且專門店會有專業既意見比到你
- n4 Z2 Z/ r0 ~1 G, h+ U. P/ S9 H: Jbut去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:
: k) U1 m7 X1 p' i6 f4 L# `' I- \# u我提議你去o的專門店買bra~0 Y0 W8 g" A- a( T
因為你 ...
! x0 c% F* P" }: T6 L# @) M1 L8 U; X+ S
yes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?/ |" q% I& t! C% o# s# N/ W
% s+ Z) w' C* p4 o0 [$ t( _  S- t
仲有你可以問你媽媽+ {4 A5 W) ^1 F2 K  T+ |* @
或者去內衣店問人都ok9 J3 s/ |2 t9 J6 w
仲有戴法係好重要的
& J) L  A7 r" U8 O+ w吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。