<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖
Originally posted by monchhich at 2005-4-2 07:25 PM:- I1 {3 |8 k3 u. f8 T
大家好....5 c* l5 ?/ Y! T- i; p
我唔係新泥嫁..... ...
1 H8 H4 M4 l) T6 a1 U7 Z0 A等我去街街前都幫下你喇!!!5 y  \+ @0 c) n# e8 }* @/ J$ [# C
一般來說,發育時期既女仔係唔好帶d咁平既"爸爸"因為設計不夠好,不能給發育既你有適當既承托及車工and設計較差,不能給予發育時期既你有足夠空間去讓你既乳房發育.
5 Q: V$ [4 Z# t$ C$ v以牌子來說,wacoal係最適合女仔的,不過價錢真的很貴!!!所以可以考慮其他較平而設計較好既牌子.價錢一般都要過百,不過最好唔好用二十幾元o個d.. D0 D: \7 L8 u; S
其實,11歲未必一定要帶'爸爸',其實好視乎你既發育程度,唔太利害既話,可唔帶,不過如果你怕露點,可加底衫遮一遮!!!1 q4 \7 }9 P6 i( X
fun fun  fun,求開心,一齊笑下解紛爭

咩意思呢??

Originally posted by austin666 at 2005-4-3 03:29 PM:5 V8 r, Q# Z$ A: n
我識戴窩使吳使我教?
. {( |+ T$ V" T4 I
9 }0 j2 Y( L" G) l4 U! Q3 G+ f仲有你可以問你媽媽
$ {9 s8 w$ q: R: c7 s7 W8 P& U, @或者去內衣店問人都ok
: R% q2 h3 e( A( }仲有戴法係好重要的
3 }8 ]' V& p* @3 a; u5 w3 j7 B吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
3 i$ w7 A; x; v; d

8 v( e- X3 i/ K; W* a咩吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
Originally posted by monchhich at 2005-4-3 11:33 PM:5 @' w& P* d: x) f! d
0 O/ s. I* O* ^6 o  r: U7 Y4 O, d  ?
4 |( c/ j+ K$ U& \7 }: j9 f
咩吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
0 a/ l% n6 v+ U: @: y
: a- \. F) i7 V' H" b3 Z; P7 @9 Q% h% v
好似pk boy咁話~~你去一o的內衣店問下啦.....o的姐姐會教你架啦~~" V( ^8 w  p+ M0 Y! @' J
仲有你上圍幾多丫~11歲就要帶bra bra?

120 x 60 PIXEL下載

0___o.......

bra

我想問bra係點帶嫁....
- C# O0 X8 l6 j7 y( `; O0 T% F唔知邊個有果d〔〔短片or圖片〕〕
小妹妹,你幾多歲呀,唔同bra有唔同帶法嫁喎!!!/ R' y4 m* {% F, V9 j7 |5 l% u
fun fun  fun,求開心,一齊笑下解紛爭

Originally posted by pk boy at 2005-4-4 06:43 PM:
  T- l; {4 Q) O' w- ?8 v小妹妹,你幾多歲呀,唔同bra有唔同帶法嫁喎!!!
1 w  ^5 m: A$ T- p8 ~
7 a1 o. E) \; T$ N% N4 _" n
% Z' _2 J2 a# i2 w3 }11囉...., p" x- {+ t& K; b" G4 `  f+ V
不過我想睇下d cup係點帶

....

唔該.....4 W( m! ~- H( X) h1 q
比d回應啦.....: C+ A; r1 e5 u& U9 p# t
我想睇短片呀

等級會員

y我成日都係"等級驗證會員"既
Originally posted by monchhich at 2005-4-4 19:02:
6 r* Q6 d2 O3 [, @' ~  C9 F9 u$ j* ty我成日都係"等級驗證會員"既
/ L1 b$ Q0 Y9 {  l0 C3 h* v6 Odid u check yr e -mail??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。