<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by msv at 2006-7-8 09:30 PM:
: G" Z: l# M3 Y3 Q0 f; i, c& q頭先見到有人扯旗XD
7 ?( I" I. H2 b) m2 E& b
' d) F( f4 g( w8 m/ i3 K' K
女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-7-8 09:32 PM:
6 A1 I3 W! {5 W9 A. |5 I. L7 q' Z" S4 V) \" W! ]: A! N/ r& G0 [

v1 }: ?& K3 C5 l1 l1 g( r女评判 睇到 会唔会比多D 分 0架 ?
! b8 w9 X- k# U& n% R. \3 @; ^3 j0 Q. P0 F4 w% g: I- K

- C6 N& `5 Y  t0 I  z" G% O0 F4 u+ O! [7 E
可能係見到男人先扯
乜野無能丫......你指緊乜野無能丫?!
( `9 k& @  h" r' L哈哈....勁玩野丫!! : G; p" b: d0 i3 g
唉....有智慧都唔會去選港男啦.......
以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
Originally posted by hongkongpeople at 2006-7-8 11:23 PM:
7 b; G$ {6 s/ m  Y2 c$ ]以男性角度來冠軍個款真係好麻麻咋.........反而瀟灑組冠軍比佢型好多喎(雖然作狀了一點)..這就是男與女攪男仔的角度不同吧
$ _8 L0 F! E5 H& `( [/ F
0 Z  x. q9 I: ~5 A' }/ A% I& |你講果個應該係"健力組"~~# |9 k: q% ^$ ?& u3 c, |
不過我都讚同你講既野.....
- h% v* L5 r  p* }& d4 B7 c個冠軍真係好唔掂....我都無諗過會係佢....
' h$ C+ S$ ^7 Q再講....佢阿哥"黃長興"靚仔過佢好多......
, u; K6 \, B1 J+ l如果佢阿哥今年先參加....應該會係佢贏.....
0 r( I* h" |# k( p7 T# m' X4 [' |今年真係係班"騎呢"中, 選一個"最唔騎呢"既出黎......- G( g; e0 ~( l# e8 b/ g+ A
上年既質數好好多, 可能上年第一年, d男人唔知做乜所以走上去試下.....1 M9 c+ Z6 N: _% [
今年知道做乜, 有"智慧"果班都唔會走去選....
和香港小姐一樣,我都唔覺得香港小姐美
2 U( V6 _4 f# @# K* r  g& B* ^" e4 E下一年又唔知出D咩出呢了= =
Originally posted by 155220 at 2006-7-8 09:26 PM:
' y$ J$ A% r# Q' o0 H8 L. w9 f3 n各位去亞視睇張偉文仲好啦,唱得都幾好聽
$ e% }+ O& O* k7 B
係囉,我同意~
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 02:30 PM:
$ r; i" C# H6 {) o1 }  r2 W5 N. n1 @8 f* a- z6 }
係囉,我同意~
# b% g# i2 W( G& U
點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?
+ k  ]& F# \; p$ a唔公平喎
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 15:15:
1 E+ x7 J+ x! y1 w
" h: S9 c( `5 [7 B2 @8 g8 P7 p& p點解算港姐唔使全男班評判d濕身,選港男要?: [0 p" e* J3 R2 e3 o
唔公平喎
+ {, P7 v. `' x! ]% x
# T2 s$ n9 p" L0 \5 C7 A
女權主義
.
Originally posted by 傻仔X at 2006-7-9 14:30:
& ~3 T$ W! a0 |& m
8 K0 s+ L! Z) T( i* ^! Z& X係囉,我同意~
: x" n& m; w# V* a7 D

& m5 ~' i: d% H/ L1 P唔止ok好聽,仲有阿張生真係好攪笑( Y) `, F0 v! X

e/ R& i2 L9 ?  k1 v諗起前幾日搭lift見到佢,真係......
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【港男選舉】令我生氣了...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。