<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇
返回列表 回復 發帖

9歲讀大學.......大家點睇

我覺得太細個
人地讀得起你又吹佢唔漲既
唔知佢溝唔溝到d姐姐呢
Originally posted by tam040046890 at 2007-8-23 06:08 PM:- z  \2 m2 Y4 f& l4 V
我覺得太細個
7 S# {+ g( b9 `1 K- `* t- l
. u) C0 }. z6 R- O你講乜野呀?唔明
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:  X3 I% E* Q9 i' O- l$ \

/ ~  M& d6 L* u5 d3 l% Y2 {$ ~
你講乜野呀?唔明
$ h$ M4 z6 L/ Q8 M) b) E
我當然指佢年齡啦!!
我覺得一個細路咁細就讀大學
  g& [3 ]. C' C4 Y" h根本就唔係一個正常o既環境下成長
+ D3 `& g/ [% s0 c; K佢同同齡o既小朋友有分別,. W0 q- B& d9 \- c' l4 G
人人都係小學,中學,佢就大學
! H! f. T2 @6 j! L/ }可能會令佢覺得自己同其他人唔同,而覺得自卑) m/ ]0 {  {, n
而大學o既同學就更加唔會同佢太friend,當佢小朋友咁$ ^5 `/ y/ d; ^" p/ e' E1 m9 {
佢就會更加自卑,! E7 T8 \  t, C" I  y
而且又令到個細路失去應有o既童真,同人人都有o既正常童年& f- Y9 i8 F/ u* H% c; h! o
所以一句到尾,我認為有幾好成績都好,( e" _: R, }9 P' r7 @  @& m! g
太細個就唔應該讀大學,九歲就更加有問題!!!" N. B# z. T9 H8 O# ?: _$ C! Y, Y
% }6 o5 z( k* ]" [' `" E& D7 k
仲有,e個post應該貼係吹水區岩d8 Z9 b% |% g% j3 q( v' ~. \

& W5 m3 l' _7 m[ Last edited by -仔仔仔- on 2007-8-23 at 07:03 PM ]
Originally posted by sevenlei at 2007-8-23 06:32 PM:: p+ @/ a7 f7 k' k! D. L, V

2 p( Q) b" o& Q5 |6 _. Z' {  x1 m. T+ x4 X% Y; R
你講乜野呀?唔明
% g# O- M& O! A) T! x
# o! G/ z9 }. Wsmae as your name
我覺得佢會小左份童真
Originally posted by disposable at 2007-8-23 07:02 PM:
( F3 K0 F0 h1 U我覺得佢會小左份童真
" j3 [7 C& b: V" O4 `2 O0 Y係lo頭先睇新聞都覺得佢好老積
人地阿哥14歲去左牛津啦...係香港意想保守o者* _: ~  r! J! G. X/ X

4 ?2 f8 [) X7 o5 O6 U你話佢條路唔正常
- i0 V& {( A; K( ^+ y7 r, y) C
' x/ _( J; @& R' E2 d& \但係我想講4 W0 w# h  F  `4 v$ y6 ~
2 E- a% ?$ l; O* T% }
佢天生已經係唔正常! z9 K! r# X  D8 m/ {- Y

5 r; f! ^' d% w+ K0 V7 q[ Last edited by Lung on 2007-8-23 at 07:10 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 9歲讀大學.......大家點睇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。