<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好....
4 I# U6 C. `/ U4 S* T2 b& V8 V2 K我唔係新泥嫁.....7 N  r% Q/ l0 }' v1 N3 T  I
我係之前都有係到玩既!!
$ c( u* \. t" I; {2 @; o我今年11歲~~
# H5 N+ G$ Q# Z/ I我好想要個bra~~
1 l$ s, P% t: @" T3 g- ~; o! G但係又唔知幾$$又唔敢去買....
9 f  l/ |' C2 F' R我今日見到d 胸圍 19-25蚊....
' [/ C" v2 g9 W* s) }' X咁買唔買好呀" m6 K, N- g0 P& ?' c5 S4 N3 l
$ Y! M& J, k7 t; A
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)
% a% V9 h1 M3 \  d3 H* V0 \需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!
0 i, M, x, c5 ^. p# g! h不過我建議唔好買二三十蚊果D,# X9 q/ ]* V* ?2 k+ e
同要學點帶羅!3 V, d- t4 V4 A, \. g
因為我以前都係買D平野同求其帶,3 T, Z, e% \5 I3 `" _
後來有人教我先識咋,
( H$ m  H3 J" I' F' ?; K; L# M真係挺D,個形自然D架,
5 `! p; E% w4 d: y  D/ K% }* \總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:
+ q2 l/ e+ {( \& ^3 i! B$ n- rchristy, pro喎
2 A& S5 |  y+ x" D0 t+ C* e+5鼓勵鼓勵
' ^3 x; A1 L- y$ _$ m- Z  Q嘩!( T7 u1 c# d# U# m0 m6 `4 T  x
多謝呀!
3 Y8 k: [! B. [& z, Y  S" e$ U我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:
4 b: _, E8 j  \2 j& w
( X* f; n9 Y2 K# s* u5 n! a, O! J0 D. s4 X4 o  W3 M
NO
7 l1 p/ C5 H* f7 x
應該冇啦!
" G8 Y8 t; t* P$ O其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:
2 g4 S- V8 I! g7 O妳點解好想要個bra???(需要未)
7 C( x  H7 `9 M: @; k7 m8 ~4 |. ~$ Y需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
* \2 r" V' n! k* H. J- @% d唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~
+ E% R/ `- i% T1 L! t6 _4 Z3 ]4 w因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~
2 k* ~; l& E0 g+ V, d' H. H而且專門店會有專業既意見比到你" E8 f& K. E/ y3 |( @
but去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:/ c+ G/ t7 d2 @# d% y5 |* z+ C
我提議你去o的專門店買bra~
4 X0 z$ A  F1 `( _7 o* c8 l因為你 ...
% t! ~; `+ v6 o' Wyes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?9 O8 m1 U1 _* z. f
3 s2 K2 `9 D  f& t; x
仲有你可以問你媽媽# N$ g9 c) J% @: |, p7 e
或者去內衣店問人都ok7 E0 A: B; r+ u% G
仲有戴法係好重要的
# G" x3 H; s: C  `吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。