<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想要錢
返回列表 回復 發帖

我想要錢

我無錢, 我想要錢, 更多錢, & f" {! B+ o5 [' _1 |+ G3 h; Z
有錢有女..... 無錢pk7 B! ^$ ?  @3 [; o7 ?) s8 k( v

( i! S5 v) C9 O9 J2 C8 i有無人可以幫o下我 ? 我要發達!
/ m4 ~7 k( W/ p
& S6 D  p3 x% p8 G  k' A
霍 kai 山, Lee Ka Shing are very goodluck to have such weathy fathers..... playing nice actress
走去匯豐總行,對職員講,如果唔比錢你,你就即刻跳樓死俾佢地睇,
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-8 17:02:
% X) q/ J; L' }. L- j7 Q/ c6 B問九兄1 ]) M0 K& B  {# N. X
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=12&fpage=1
+ C+ B$ x4 L2 V' T9 H3 ~
你都冇睇第一頁...2 \: k; e1 `8 k0 x0 T$ e- h; P3 {8 l' J) |
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=70971&fpage=1
+ f) r7 h7 K& m6 S- |1 B; [#1# [4 S5 p, `  X" Z  d6 _
江湖百曉生特區, 九哥(即本人)親自解答, 如各位版友有任何疑難雜症, 即管提出(借錢免問), 本人當以豐富的人生經驗, 替各位解難分憂!!!% I0 a1 Z1 y. u& L  b
:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
去老笠...........
Originally posted by bwk0317 at 2005-10-8 04:10 PM:
6 r1 V( F& {; w7 ?8 e, t我無錢, 我想要錢, 更多錢...
4 V/ D# F% X6 [4 C' I! z: Z
好簡單,去問財務公司借錢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-8 05:23 PM:# f5 N0 U6 ?1 Y$ C8 \0 I; J, N
9 l8 Z: }1 w7 |8 Z
你都冇睇第一頁...
! g7 {3 m, L3 @# i; \! N! n8 D[url]http://ww...
# N7 `9 B) f$ V8 w* z) Z- _好現實喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-8 05:23 PM:
* P8 o% Q9 L- H7 K/ t- {2 d- d- d
3 }5 Y* s) Z9 R# `8 r你都冇睇第一頁...5 f3 F6 r! O2 B  s3 q8 p
[url]http://ww...
( }# o  b" K6 v  q# X" }
好現實喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-8 06:59 PM:4 A1 U" M; C4 v8 O6 R3 a9 P3 x

" i* ^2 L( g' E' t- D" e4 m好現實喎
8 g3 S  G# X; L. v$ h: M% c
" `" T% p1 ?) q0 Y* u" m$ u5 ^5 D

Q! R) N9 V7 \0 M$ x9 h6 C3 Z% ^6 V( R: n嗱,九哥又教曉我哋咩叫現實啦~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-8 07:07 PM:
' z* W+ f- C5 u: y) H8 d8 v  Z) V& P% K" H' |6 I+ V1 ^
$ {9 {1 Y, W5 K7 ^

/ b: C9 @* @4 e1 b8 A* x" {嗱,九哥又教曉我哋咩叫現實啦~~~~
( p6 R$ q) F8 }$ C. I" B都教曉咗我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想要錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。