<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊]你知唔知雪糕新地加左價變$$5.5呀[積極+]
返回列表 回復 發帖

[飲食資訊]你知唔知雪糕新地加左價變$$5.5呀[積極+]

我今日口痕0係times間老麥買杯雪糕!我見到show住5.5!眼都突埋!1 i5 V# p1 C+ U4 |+ n: p6 M
我認為唔合理!我去食tcby好過啦
, ^, v, @) Z( U
# a( Q  f2 R+ }+ l[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-5 at 11:42 AM ]
因為你買個隻係朱古力同芒果味LAW
我唔係指脆筒呀!!
# y5 s  `7 w: K: I0 Z; x% V$ y1 R6 S係一杯杯呀!9 A' Z3 u2 q: w8 f- d! A
http://www.mcdonalds.com.hk/chinese/food/alacarte.htm
Originally posted by alexkelly at 2005-6-5 01:50 AM:
/ V6 J' L, D* B7 W  W( V  d' r# {; p我今日口痕0係times間老麥買杯雪糕!我見到show住5.5!眼都突埋!
$ S: X  @$ G% n2 e& g' e- E+ E/ H# `我認為唔合理!我去食tcby好過啦
! H. }3 r+ N6 w' Z! g8 S$ E( ?% T/ K好平姐。。。。HK$5。5
Originally posted by alexkelly at 2005-6-5 01:50 AM:0 w+ \. N* F1 B! B) a& J. T! q
我今日口痕0係times間老麥買杯雪糕!我見到show住5.5!眼都突埋!" ]4 n( L) m/ d1 H) I
我認為唔合理!我去食tcby好過啦
7 h3 P1 [5 ?8 v+ N  b; ^; }; |* \& ]. q/ R7 ~: ~
其實佢以前都係賣$5.5架!!!!!!2 }" z! u* ?. v3 m
不過之前當左佢係promo賣$5.0
: r; ^+ }2 n" @' v+ r' j' i* @咁佢依家賣返$5.5,你咪以為好似係貴左囉!!!!1 [6 d$ W! m7 u* \# d
實際上係無加過價~~~
2 O8 b# C0 y5 v& [- t& t
( `! l4 R: `* v+ d( F) a正如依家個隻"新地筒"賣$3.5一樣
8 j3 E5 n/ l/ g/ S佢之前係賣$5.0,日後佢又賣返$5.0,你又以為佢加價!!!!
Originally posted by vivienna at 2005-6-5 02:13 AM:
7 g" s: k! S& S6 C0 n
* k, ]& m! x0 v# d- s- u好平姐。。。。HK$5。5
# I% Y: b& u& C4 i. [+ T& ^

; k, I6 _9 D2 o2 rbro 話唔係咁講- G8 {" L* s1 \- Q5 q0 G6 A

- [" O$ _0 Q: ^1 ^6 v你有無聽過青蛙熱水論
: K& a: ?/ m$ F9 `6 `佢陰d陰d又加五豪子 吾覺唔覺又升多五豪子
$ l- s$ I# n* C# X遲d變做七蚊八蚊甚至十蚊
1 }3 K: ?( ]+ {1 ?3 d4 Y  b0 O& X6 _咁我地呢d小巿民咪又要駛多d
唔好高估其他人
唔好低估自己
好耐都冇去M記食野啦; |6 }- r) p/ y; u/ R
一早就應該杯葛呢D公司

大家好

而家好憎麥記,d野係敢加價
Originally posted by okmijn1234 at 2005-6-5 01:56 PM:& `# G: a. f, H) v
而家好憎麥記,d野係敢加價
+ s3 `9 {' R/ f+ m0 u3 j  v1 N$ q香港麥記係全球最平﹐就算大陸都貴過香港。; B9 d! g  P, J( a
去下外國仲嚇死你添﹐HK$35一個餐﹐睇下你地仲會唔會COMPLAIN香港M記加價果幾毫子
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊]你知唔知雪糕新地加左價變$$5.5呀[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。