<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講出一件今你 '心跳' 的事
返回列表 回復 發帖

講出一件今你 '心跳' 的事

我自爆先.
# K$ Q9 D! P/ `# l. T9 I- P9 l' \9 C" J
我在中学時代, 一次去太古玩滾軸流冰, 玩完一節, 散塲, 我坐在收鞋 counter附近, 除鞋比返人......其間見到中場表演的- 栢安妮.....塲中只有10個8個未走.....目光很自然集中在她的緊身衣上...迫爆的波波...修長美腿...[心跳]的事? 未到.....
5 q7 b, \' @; T0 R' C/ G) C! s  C6 U3 U+ G8 i
有欣賞栢安妮出場妙姿的期間......聽到後面有人聲....回頭一看......一個16。7歲的超級美少女從後門步出......她化了一個淡....眼蓋塗上少許金粉......完美的面孔.....修長身驅.....超迷你短裙....我已面紅了(但未心跳)....她向我走過來....嘻嘻...(因為我坐喺佢同冰場的中間)........她走過來....同我距離只有二、三呎.....突然...她頭上的髮合掉下來在地上....她180度後轉, 上身伏下(双腿是直的), 好似日本仔菊躬.....佢個 pat pat 向正我....距離 2、3呎.....cutie 的 pat 加上超細 bikini bottom......保持了3、4秒......我熱血上腦....要爆啦(但心重未跳.....幾時呢????_____________________喺佢行過我之後.........停步.....然後幔幔轉身......凝望我的一刻.
& d. c* p. F' f0 S1 S3 o2 H, c! c* `+ S) m- e
多謝
有隻狗聞我屎忽
Originally posted by vivienna at 2005-6-15 01:25 AM:6 r& z" _1 N) H6 F: f* \! e7 k
有隻狗聞我屎忽
  I" {6 I: \- L5 q9 Y
high 嗎?
Originally posted by d228216 at 2005-6-15 01:27 AM:2 T  A. A4 W; ]! S, Q! [+ L
( m6 z6 e% z( R% A1 |& v6 L
high 嗎?
; {& R3 j% a0 s: U
少少啦﹐真係有少少心跳架。, l+ I( T- z% H9 O/ x' [
+ `* H* w# b3 `* A
如果講心跳﹐真係好多情況都會架禍﹐例如約女仔去街﹐見工﹐番工遲到﹐飛機經過氣流都會架。無乜點樣心刻﹐始終由細到大都覺得心跳係正常既反應﹐係神經系統既 sympathetic nervous system response.
15年前,第一次學茅山術,(吉童)的時候
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-15 12:29 PM:8 V  [( @! H" {' `* z$ P
15年前,第一次學茅山術,(標童)的時候
8 D# F- k+ r+ I8 E0 ?8 \3 N9 A
上唔上到?

哈哈....哈........

Originally posted by vivienna at 2005-6-15 01:25 AM:" X% {* i) f" }5 R+ Z2 v
有隻狗聞我屎忽
) W) k% j" K: u0 I. {1 h 9 q5 z8 d: O2 q8 K; i
哈哈....哈........1 a  G6 d3 ]  F
vivienna, 你幾有幽默感woo
一變左做bb 我個心就由開始跳到現在了.........
有, 會考第一科的時候, 始終都係第一次公開試ma~~
我只會因為害怕而心跳..$ f+ P' H4 ^! S6 m+ l" L

' |! P, u1 j9 G% D% U9 W$ T8 x& V8 Z第一次係俾兩條女(空)我..# n, L, h4 u- T8 f$ A& k
當時5年級,兩條女大約19歲..
$ C4 s# [$ b# ^  W/ j4 K搵果汁整我,我一路行一路整..* M! r, M/ z$ r
我忍唔住,轉身一杯飛去佢地d腳到..' N" R" A; D* r! P
佢地又飛返兩杯黎我個身度... f- ?: Y9 w! E% a! ^" v! [
我用埋fd個杯飛去佢地其中一個個空度= =
9 M. y( K$ K" {6 v0 C跟住唔理佢地係禁行..(好正常佢地實追我啦)
$ A/ z# `- {2 W" `2 q* \, i個時就好驚喇..有心跳喇..0 g1 f9 R, K  w* I3 {: M/ W- S
到左佢地停左我,捉我去公園..1 a4 i  j; Q# d( M  D
屌完我,再打俾條仔係電話屌我..6 B% v- Z: b6 t' ^' R+ Z4 O7 @- I* Z
然後一個返去換3..9 t/ V% ~' ?3 S) x* X
另一個竟然係度同我傾計,仲係度講個條女壞話= =”' F" Y* i1 y- @
我都唔知呢d算係d咩人..=-=
You stfu plz"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講出一件今你 '心跳' 的事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。