<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
" t" D# L3 L+ G. C# n8 U+ p6 n' F4 R5 E8 a. B' m# q" t
人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅
6 V) F6 \/ X8 ^  |1 Yaiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法
; m8 G$ k7 m2 d) `+ l7 Q2 b
6 B# u2 k3 E/ X* z. M- W人手加分?點加?加幾多?做咩搞成咁嘅! z" B1 C1 J; T! S* i4 c# R- p
aiqianli 發表於 2010-7-25 01:42 PM
3 `% H+ ]# h0 `6 L
係AIO POST 下正相咪得囉
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉
% y8 ?0 Q, v- g# p" S! v7 m- j$ N係AIO POST 下正相咪得囉% p& ?0 b8 R4 e, l! O
Winters 發表於 2010-7-25 02:12 PM
$ Z" t. K- R2 ^% F. P  ?) t* n' S; A" o: t
我都唔係要個啲
管理問題不便解釋, 但暫時真係冇辨法5 y/ ?+ f, k4 S* n, X
d228216 發表於 2010-7-25 02:08 PM
3 \4 |( e' C- R+ Q

! P- T  @* Y' }* k( P9 i咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
不如拉 , 我d分對我都無用 , 拿去派人拉9 Q# `! N9 \" J- p* W
迦樓羅女王 發表於 2010-7-25 02:39 PM
; X9 u5 C9 q3 f5 O& ^9 M* B( R6 t0 O" V
! j" T! r# E+ ]6 ^) O% d
啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?

評分次數

3 A; [  q4 W  b1 S* U5 M* g
# q5 s$ l, [9 ~
啲分無用?咁你俾啲魅力分我啦,唔該你,好無?
8 \6 F- i# N) a& i% T6 [" }0 ?aiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
8 ?% s# C9 P2 {- _% \( _) X

' M  u8 b. w" E# Q使唔使睇少日相都唔得呀......
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
' M$ ?2 w4 V2 w# Z* R: ]2 P2 A  }/ g/ P3 Y
使唔使睇少日相都唔得呀......
# M. _# I; ^) i# l5 _+ R$ Vslwong3 發表於 2010-7-25 03:21 PM
2 f$ `+ ~- `$ H( X2 ]: K. I4 b
( ^  J0 O1 h, u+ @" o
唔係睇少日相咁啊,而係無拉拉改成無分就覺得好無道理囖
咁樣真係趕客走wo...不如改番啦- -''
) u3 x7 [6 c0 _娛樂 發表於 2010-7-25 07:03 PM
) v' v) m4 }# t) I# ]6 y  u+ P/ u( c, w4 ^9 \: W& t) f
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。